≫ 

MONSTRUOZNO: Obezbeđenje na aerodromu BRUTALNO maltretira NEPOKRETNU devojku (VIDEO)

Incident se dogodio na aerodromu u Memfisu gde je 18-godišnja Hana Koen doživela pravu dramu

  • 9
Foto: Shirley Cohen Foto: Shirley Cohen

Obezbeđenje na aerodromu u Memfisu  privelo je i krvnički maltretiralo 18-godišnju Hanu Koen, koja je nakon dugogodišnje borbe sa rakom postala invalid.

STRAVIČNO MALTRETIRANJE U LEBANU: Maskirana banda tukla, opljačkala i vezala porodicu!

Nakon ovog strašnog incidenta, Hanina majka koja je bila prisutna dok su njenu ćerku maltretirali odlučila je da podnese tužbu protiv aerodroma, odnosno obezbeđenja. U tužbi se između ostalog navodi i brutalno ponašanje prema njenoj ćerki koja je sa protezama na nogama jedva pokretljiva.

Obezbeđenje je burno reagovalo jer Hana nije želela da ode u prostoriju gde bi je obezbeđenje detaljno pretreslo, jer se detektor za metal oglasio nakon ulaska u zgradu aerodroma. Hanina majka tvrdi da su nitne na Haninoj haljini aktivirale detektor za metal, kao i da obezbeđenje nije bilo preterano milostivo za njenu ćerku koja je u teškom stanju, već su je bacili na pod, što je kod devojke proizvelo neverovatan strah i ostavilo psihičke traume.

Odšteta koju su tužioci tražili za nanesene povrede iznosi 90.000 dolara. Hana je zbog posledica tumora na mozgu i mnogobrojnih operacija koje je pretrpela, delimično izgubila moć kretanja i sluh, a na jedno oko je oslepela.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: theguardian.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isko

    5. jul 2016 | 09:52

    Ako je sve bilo kako one kažu, stvarno žalosno. Međutim u Americi industrija iznude sudskih kazni za ovo ili ono cveta. Tako recimo ako na brodu priđeš detetu koje je samo i plače, ne daj bože da si ga pomolovao po kosi, kompanija plaća veliku odštetu jer roditelji to fotografišu i optuže vas da ste izazvali duševnu patnju ili ne daj bože da ste pedofiličar. To vam je tamo uobičajeni način uzimanja para. Sličnih primera koliko hoćeš i svi se toga čuvaju. E, sad ovi u uniformi su posebna priča jer imaju procedure, pa ako ne poslušaš komandu mogu i da pucaju. Kako mogu da znaju da nisi terorista već imaš nitne na haljini i tumor mozga. To se da odglumiti.

  • Bivsi debeli

    5. jul 2016 | 09:49

    U svjetlu danasnjeg terorizma svi moraju da saradjuju sa sluzbama bezbijednosti.

  • Sanja

    5. jul 2016 | 09:34

    Zao mi je te devojke. A njih bi po kratkom postupku....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA