"AKO DIJANA NIJE ŽIVA, NI MENI NEMA ŽIVOTA": Ovo su POSLEDNJE REČI Steve Jojića, žrtve masakra u Žitištu

Prema rečima njegovih prijatelja, u poslednjim trenutcima života Stevu je interesovalo zdravstveno stanje drugih pogođenih, za svoje nije pitao

  • 57

Prijatelji Steve Jojića koji je poginuo u masakru 2. jula u Žitištu kada je Siniša Zlatić u kafiću "Makijato" iz kalašnjikova ispalio hice i tom prilikom ubio pet osoba i ranio 20 među kojima je bila i njegova bivša supruga Dijana, kažu da nije pitao za svoje zdravstveno stanje, već se samo raspitivao da li je Zlatićeva dobro.

NIJE SVESTAN ILI GLUMI LUDILO? Ubica iz Žitišta se u zatvoru ponaša kao da se masakr nije dogodio!

- Ako je mrtva, ni meni nema života. Ubrzo nakon toga je preminuo - rekli su oni.

Prema njihovim rečima, u poslednjim trenutcima Steva se raspitivao o svojim prijateljima i nije ga zanimalo njegovo zdravstveno stanje.

DEČAK JE POSETIO DIJANIN GROB: Još uvek ne zna šta se stvarno dogodilo njegovoj majci!

- Steva je pitao kako je Vlada, a onda i da li je Dijana živa. Rekao je: "Ako nije živa, ni meni nema života!" - rekao je za Blic jedan od njegovih prijatelja.

Svedok masakra u kafiću "Makijato", koji je u neverici gledao kako se tela mrtvih i povređenih gomilaju i bašti, kaže da je prvi hitac pogodio baš Dijanu.

"SINIŠA JE OTIŠAO I MISLIO SAM DA SE NEĆE VRATITI, A ONDA SE ČUO RAFAL": Najbolji prijatelj ubice iz Žitišta detaljno opisao masakr!

- Cev puške iz koje je Siniša pucao bila je od nje udaljena svega dvadesetak centimetara. Pogodio ju je u stomak i grudi, a od udara puščanih zrna devojka je odletela makar tri metra unazad. Potom je cev usmerio ka Stevi, koji je pogođen u levu ruku i stomak, a zatim u Vladimira Mijatovića, koji je pao kao pokošen - kaže on.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Prema pretpostavkama, Jovanu Popović i Vladimira Kosovića pogodili su hici koji su prošli kroz Dijanu i Stevu. Ostali povređeni su od Sinišine nasumične paljbe zadobili rane.

Pomahnitalog Sinišu su zaustavili Isidor Sučević i Milan Majkić.

- Kada je priveden, oči su mu bile krvave, izgledao je izbezumljeno, ali nije pokazivao ni trunku saosećanja i žaljenja za ono što je uradio. Izgledao je kao da mu nije dosta, ako da hoće da nastavi. Dok su ga privodili, bio je agresivan. Vikao je, ličio je na pravo čudovište - ispričao je za ovaj list jedan od očevidaca ovog krvavog događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsinica

    5. jul 2016 | 10:05

    Svako ima pravo na svoj zivot i Niko nema prava da Vam ga oduzme! Pa sta ako je nasla nekog drugog? Ne treba ziveti sa nekim na silu! I ako ne ide,ne ide.. Nego zene su okarakterisane kao necije vlasnistvo a "muskarci" mamini sinovi misle da njom mogu kako im se hoce pa i da je ubiju! A sta je sa tim kad vi "miskarcine" imate po pet devojaka a zena kuci sedi i cuva dete? I onda ona nadje drugog i ti je ubijes!! A sve to zato sto mamice svojim sinovima sve ugadjaju i ne uce ih da neke stvari u zivotu ne idu kako oni zele! Sad bi ga ja u zatvor pa na 40 godina robije,i onda svaki dan seckanje od prstiju kojima je drzao oruzije i zavio prvo svoje dete u crno a onda i ostale porodice!

  • BB

    5. jul 2016 | 10:31

    Neki romantičar i princ na belom konju? Kakao da ne. Hvalospevi nerealni o pokojniku.

  • Vladimir Grobar

    5. jul 2016 | 10:45

    Najgora stvar je sto ovakva krvava desavanj odlicno dodju politicarima. Ubistvo jedne anonimne pjevaljke je glavna vijest, sada je dosao na red i ovaj masakr.... Pune novine toga, dnevnici pocinju sa ovakvim vjestima ali zato glas obicnog naroda, opozicije, pametnih ljudi koje politika ne interesuje necete nigdje naci. Sinocne vijesti na pouvremenu kosarkaske utakmice trajale su tacno toliko koliko je Vucic imao sta da kaze. Samo on i niko vise. Mediska kataklizma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA