NIJE SVESTAN ILI GLUMI LUDILO? Ubica iz Žitišta se u zatvoru ponaša kao da se masakr nije dogodio!

- Moguće je da će osumnjičeni pokušati da se izvuče pozivanjem na duševnu bolest i tvrdnje da je usred psihičke bolesti i antidepresiva bio smanjeno uračunljiv, te da je, kada je napao suprugu, bio u stanju akutne psihoze - otkrio je izvor blizak istrazi

  • 11

Siniša Zlatić (38), koji je 2. jula počinio krvavi masakr u Žitištu u kafiću "Makijato", nalazi se u samici Okružnog zatvora u Zrenjaninu zbog toga što je ubio petoro ljudi, a ranio 20. Javnost je ostala zgranuta činjenicom da se zbog svirepog zločina masovnog ubistva ne kaje. 

Prema prvim sumnjama, glavni razlog ovom svirepom ubistvu je ljubomora s kojom se Siniša borio otkako se razišao od supruge Dijane Zlatić.

- Siniša se uopšte ne kaje zbog masakra u Žitištu. Niko ga od trenutka hapšenja nije ugledao ni zabrinutog ni uplakanog. U samici se baškari kao da je na odmoru. Ponaša se opušteno, kao da nije počinio zločin kojim je ceo Balkan zavio u crno. Naročito je iznenađujuće to što nije izgubio apetit. Do sada nije odbio nijedan obrok, a kamoli da je izustio da mu nije do jela. Naprotiv, ima odličan apetit - kaže izvor blizak istrazi, piše Alo.

SINIŠIN BRAT NE ZNA ŠTA DA RADI: "Stidim se, osramotio je celu porodicu, od subote sedim kući i plačem, osećam se bedno!"

Izvor dodaje da Siniša ne preskače nijedan od tri obroka i potpuno normalno jede i pije, kao da je u zatvor došao malo da prekrati vreme.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Javnost je s blagom nevericom posmatrala Sinišino ponašanje, kojim ne pokazuje nikakvu nervozu posle masakr koji je počinio.

UBICA IZ ŽITIŠTA HTEO DA POBEGNE, KUVARICA GA SPREČILA: Predao se policiji uz reči "Ubio sam ku*vu"!

- Ljudi koji su ga hapsili još su u čudu. Ne veruju da montrum posle svega ni suzu nije pustio. Neko bi kukao na sav glas. Kakav je to čovek? Pitamo se da li ga grize savest posle ovoga. Mnogi su komentarisali da bi udarao glavom o zid da je bar malo svestan nečega. Niko ne zna šta se dešava u njegovoj glavi dok ga stručnjaci ne pregledaju. Međutim, nameće se pitanje da li zaista nije svestan šta je uradio ili glumi ludilo - navodi isti sagovornik.

Siniša Zlatić uskoro će biti, uz jake mere obezbeđenja, prebačen na psihijatrijsko posmatranje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, saznaje izvor iz Okružnog zatvora u Zrenjaninu.

Foto: Facebook,Telegraf, Privatna arhiva Foto: Facebook,Telegraf, Privatna arhiva

Posle psihijatrijskog posmatranja biće odlučeno da li će Zlatić biti upućen na obavezno psihijatrijsko lečenje ili će protiv njega biti pokrenut redovan krivični postupak, ako se pokaže da je uračunljiv. Za nastavak istrage ključan je podatak da li je Siniša Zlatić bio svestan svojih postupaka.

"TREBALO JE DA UBIJEM SKOTA": Stravičan vapaj oca ubijene Dijane Zlatić! (FOTO)

Psihijatrijsko veštačenje njegovog stanja može da potraje četiri do pet nedelja. Za sada je, kako navodi izvor, preuranjeno govoriti da li će njegova odbrana eventualno insistirati na tezi da ubije suprugu Dijanu Zlatić.

- Moguće je da će osumnjičeni pokušati da se izvuče pozivanjem na duševnu bolest i tvrdnje da je usled psihičke bolesti i antidepresiva bio smanjeno uračunljiv, te da je, kada je napao suprugu, bio u stanju akutne psihoze - zaključio je izvor.

Pogledajte najdramatičniji momenat snimljen samo tri minuta posle masakra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • caca

    5. jul 2016 | 09:24

    Samo ga vi sad hranite lepo da se ugoji ,strasno ,a za tolke ljude osudjen samo 40g,ma nema zakona!!!

  • Veverica

    5. jul 2016 | 18:48

    Pa ne glumi on. On je monstrum, oni nemaju ljudske reakcije. Napio se, najeo, pobio ljude i to je to... To je takav mozak.

  • Milan

    5. jul 2016 | 12:40

    Pod lance i okove i u rudnik...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA