S NJIM JE POBEGLA IVANA VEMIĆ (15)? Evo gde se sada nalazi devojčica koja je digla Srbiju na noge (FOTO)

Podsetimo, Ivana i Tomislav su juče bili u policijskoj stanici u Novom Sadu na saslušanju, ali je devojčica posle toga ponovo nestala

  • 69

Ivana Vemić (15), koja je nestala iz porodične kuće u noći između subote i nedelje, locirana je i pronađena juče u Novom Sadu sa Tomislavom Gajićem (30). Njen otac Dragan sumnja da je devojčica protiv svoje volje sa čovekom koji već ima, kako on kaže, dosije u policiji.

- Nađena je, ali ih policija nije zadržala dok ja dođem po nju sa socijalnim radnikom, već ih je pustila prvo da ručaju i da polako krenu, a oni su ponovo nestali. On ima 30 godina, ima i ženu, kao i krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, a ona 15 godina. Ivana kod nas ima sve. Ne mogu da verujem da se ovo dešava - rekao je njen otac Dragan.

NESTALA IVANA VEMIĆ (15): Vraćala se iz diskoteke, a od tada joj se gubi svaki trag!

Tomislav Gajić i Ivana Vemić se, sudeći po slikama na Fejsbuku, već neko vreme se zabavljaju. Na njegovom profilu na ovoj društvenom mreži 30. aprila je dve zajedničke fotografije iz, po svemu sudeći, noćnog provoda.

Foto: Facebook/Tomislav Gajic Foto: Facebook/Tomislav Gajic

Na njenoj cover fotografiji na Fejsbuku, postavljenoj 20. aprila, piše da je "teško izabrati između onoga što je dobro za tebe i onoga što voliš".

Da je devojčica živa i da je, verovatno, kod Tomislava Gajića, dokazuje i to da je pre dva sata komentarisala njihove zajedničke fotografije.

IVANA VEMIĆ (15) PRONAĐENA SA DEČKOM, PA OPET NESTALA: Porodica u očaju, potraga se nastavlja (FOTO)

Podsetimo, Ivana i Tomislav su juče bili u policijskoj stanici u Novom Sadu na saslušanju, ali je devojčica posle toga ponovo nestala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.P.

    5. jul 2016 | 12:50

    Pa faca je nema sta. Pitam se da li ovo dete ina oci. Uzas. Ovaj je ko neka kerefeka. Dobar izbor napravila nema sta. Trebale bi njoj jedne dobre batine.

  • Walter

    5. jul 2016 | 13:34

    Petnaest godina, sta ce da radi sa 20?

  • AntiBot

    5. jul 2016 | 12:49

    Kakav gedzovan....da ne kazem buzdovan :P hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA