MAJKA POLILA BENZINOM ĆERKU, PA JE ZAPALILA: Devojka (18) umrla u najgorim mukama jer nije pristala na ugovoren brak! (FOTO)

- Ubila sam svoju ćerku! Spasila sam svoju čast! Više mi nikada neće naneti sramotu - izletela je srećna majka Parvin na ulicu nakon što je ubila ćerku

  • 4

Zinat (18) Rafik iz Lahorea u Pakistanu umrla je nakon što ju je majka polila benzinom i živu zapalila kako bi je kaznila jer je devojka sama izabrala muža, a ne onog koji joj je bio namenjen!

ONI OVO ZOVU UBISTVOM IZ ČASTI?! Pleme spalilo živu devojčicu (16)

- Ubila sam svoju ćerku! Spasila sam svoju čast! Više mi nikada neće naneti sramotu - izletela je srećna majka Parvin na ulicu nakon što je ubila ćerku.

Devojka nije pristala na ugovoren brak zbog čega su je porodica i susedi oštro osudili. Oni su smatrali da mora da plati životom svoju odluku.

Pre nego što je zapalila Zinat, majka ju je gušila, pa slobodno možemo da zaključimo da je devojka umrla u najgorim mukama.

Foto: Profimedia, SIPA USA Foto: Profimedia, SIPA USA

Inače, ovaj slučaj nije jedini u Pakistanu. Prema službenim podacima, prošle godine je 1.096 žena ubijeno zbog "časti". Ovoliki broj žrtava leži u sukobu između modernog i staromodnog života u ovoj zemlji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Levu

    6. jul 2016 | 14:41

    Ma budale...

  • Nina

    6. jul 2016 | 18:45

    Neko bi dao sve sto ima da postane roditelj a neko ovakvo zverstvo uradi. Da li ce majka(zver) odgovarati za ubistvo,koja organizacija ce je goniti???? Ili je samo deo statistike???

  • Ja

    6. jul 2016 | 18:12

    Najtuznije je sto ovakve budale misle da su uradile"svoju svetu duznost..Strasno!I ta drzava je medju nuklearnim silama?Auu,zive u srednjem veku,a bitno da zbog Indije,imaju nuklearno oruzje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA