Pavle Petković ima samo deset godina i već je PRVAK SRBIJE u Sportskom ribolovu! (FOTO)

Mali Pavle ima velike želje: - Svetsko prvenstvo 2017. godine

  • 1

Pavle Petković, desetogodišnji dečak iz Smedereva , mladi i talentovani član Udruženja sportskih ribolovaca još jednom je potvrdio svoj kvalitet, osvojivši Šampionat koji je minulog vikenda održan u Kladovu.

OVOL'KOG JE SOMA UPECAO! Kad vidite koliko je teška ova grdosija, neće vam biti dobro! (VIDEO)

Minulog vikenda okitio se titulom šampiona Srbije. Svoju dominaciju obezbedio je već posle trećeg kola tako da je četvrto kolo bilo samo formalnost. Mali Pavle je tako posle prošlogodišnje titule vicešampiona i ovogodišnje titule prvaka najavio da Smederevo dobija još jednog kvalitetnog sportskog ribolovca.

- Bio sam najbolji u mojoj kategoriji do 10 godina. U generalnom plasmanu, u svim kategorijama prvog dana sam bio treći, a drugog četvrti. Valentin Kostić, prošlogodišnji svetski prvak, imao je samo 50 grama više od mene. Dobro sam se spremio za ovo takmičenje i očekivao sam da na kraju budem najbolji – kaže ponosno Pavle Petković.

Pavle je jedan nasmejani dečak koji osim pecanja ima i druga interesovanja. Završio je treći razred , a u njegovoj knjižici su sve petice.

Pavle Petković Foto: Promo

Odličan je i u Muzičkoj školi, i  voli matematiku. Na nedavnom gradskom takmičenju u matematici osvojio je drugo mesto.

Takmičarska 2016. za Pavla Petkovića nije gotova. Priprema se za 2017. godinu u kojoj je njegov cilj što bolji plasman u kategoriji dečaka do 14 godina i pokušaj da se obezbedi pravo nastupa na Svetskom prvenstvu.

Mali Pavle ima velike želje: - Svetsko prvenstvo 2017. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    6. jul 2016 | 20:39

    Bravo kolega da je srece da imamo vise ovakvih omladinaca.!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA