ZLATIĆ PLANIRAO ZLOČIN: Monstrum već hteo SNAJPEROM da ubije Dijanu i njenog dečka?

Siniša Zlatić koji je u noći između petka i subote u kafiću Makijato u Žitištu ubio 5, a ranio 22 osobe, dugo je planirao osvetu supruzi. Policija sumnja da je planirao da je likvidira snajperom

  • 11

Siniša Zlatić (38) koji je u noći između petka i subote u kafiću Makijato u Žitištu ubio pet, a ranio 22 osobe, dugo je planirao osvetu supruzi koja ga je ostavila, a policija sumnja da je planirao da likvidira snajperom likvidira Dijanu i njenog dečka.

UBICA IZ ŽITIŠTA JE UZORAN ZATVORENIK: Evo kako provodi dane u pritvoru

- Kobne večeri on je video Dijanu i Stevana Jojića (40) zajedno u kafiću i verovatno je pukao, otišao po kalašnjikov i počinio masakr. Međutim, sumnja se da se da je on zločin planirao i ranije, ali da zbog kratkog fitilja nije uspeo da ga ostvari na način na koji je hteo. U prilog tome govori i činjenica da su inspektori na tavanu njegove kuće pronašli snajper, sa optičkim nišanom i nekoliko spremljenih metaka - kaže za Alo! izvor blizak istrazi.

Kako objašnjava sagovornik lista Alo!, nakon što je Zlatić uhapšen policija je pretresla njegovu kuću. Meštani su ispričali novinarima da je na tavanu Siniša imao pun džak oružja, koje je, navodno, njegov otac doneo iz Slavonije tokom rata 90-ih.

MISTERIJA MONSTRUMOVE KUĆE U ŽITIŠTU: Niko ne zna šta policija čuva, meštani U STRAHU OD OSVETE!

Foto: Facebook Foto: Facebook

Sinišin otac Radoslav nije želeo da priča o tome rakavši da neće novinarima da polaže račune. Ipak izvor koji ima Alo! kaže da su na tavanu našli pušku koju je nekad koristila naša vojska.

- Radi se o staroj vojnoj pušci, ali veoma dobro očuvanoj - dodaje sagovornik.

U prilog tome da je Zlatić dugo planirao svoj plan na tavanu kuće govori izjava oca ubijene Dijane. Nakon masakra u žitištu on je novinarima ispričao da je na tavanu Zlatićeve kuće danima pre zločina gorelo svetlo, iako je to retko bio slučaj ranije.

JA I DALJE VOLIM SVOG SINA, IAKO JE POBIO TOLIKE LJUDE: Proganjaće vas ove reči OCA MONSTRUMA IZ ŽITIŠTA

- Na njegovom tavanu, koji je pun oružja, nikada nije gorelo svetlo, a ovih dana jeste. To znači da je spremao sve ovo i da ju je pratio - rekao je Dijanin otac Stevo Savanović.

Foto: Telegraf, Facebook, Privatna arhiva Foto: Telegraf, Facebook, Privatna arhiva

Porodica Zlatić odbila  je juče da odgovori zašto Siniši nisu hteli da plate advokata. Na pitanje zbog čega ga brani advokat po službenoj dužnosti, ženska osoba koja se javila na telefon cinično je rekla - Mi smo  u tolikoj žalosti, a novinari ne prestaju da zovu! Da li hoćete da se sami ubijemo? Možda bi bilo dobro da se sve petoro poubijamo, pa da dođete onda da nas slikate. Da li bi vam to odgovaralo?

Siniša Zlatić izlazi u redovne šetnje u krugu okružnog zatvora u Zrenjaninu, dok čeka upute na psihijatrijsko posmatranje u Beogradu.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    7. jul 2016 | 00:43

    Provereno je imao i atomsku bombu, ali to mu bila treca opcija.

  • BALKANSKI SPIJUN

    7. jul 2016 | 02:26

    Oca na detektor lazi sta se ceka?!??! Mora da se zna odakle arsenal !

  • Baćko

    7. jul 2016 | 10:53

    Ne mra značiti da ako mu je nađen snajper na tavanu da ih je planirao tako ubiti. Verobatno je i to orużje pteosatlo im iz rata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA