JA I DALJE VOLIM SVOG SINA, IAKO JE POBIO TOLIKE LJUDE: Proganjaće vas ove reči OCA MONSTRUMA IZ ŽITIŠTA

- Siniša je moj sin, ja sam mu otac i volim ga. Nosiću taj teret dok sam živ - rekao je u ispovesti Radoslav Zlatić

  • 35

Nakon strašnog masakra u Žitištu, čiji je akter bio Siniša Zlatić kada je "kalašnjikovim" ubio petoro ljudi, a ranio 20, oglasio se njegov otac Radoslav. Prema prvim navodima, povod za strašni zločin bila je činjenica da nije mogao da prihvati da njegova žena Dijana Zlatić želi da otpočne novi život sa Stevanom Jojićem.

Prva žrtva stravičnog masakra bila je Sinišina žena Dijana Zlatić, koju je, kako je rekao policajcima u neformalnom razgovoru posle ubistva, video kako u "Makijatu" sedi sa Zlatićem. Tada je, otišao kući po kalašnjikov i počinio jezivi zločin.

"POBIO SAM IH KAKO BIH DOKAZAO DA NISAM SLABIĆ I DA SE SPASIM BRUKE": Ovo su prve reči Siniše Zlatića u policiji!

Foto: Tnow Foto: Tnow

U razgovoru za Informer, Sinišin otac Radoslav rekao je da uprkos svemu voli svog sina.

- Siniša je moj sin, ja sam mu otac i volim ga. Nosiću taj teret dok sam živ. Ljudi moji, zar stvarno mislite da sam ja učio svoje dete da pobije tolike ljude? Pa kakav bih to čovek bio da sam ga tome učio? Zar mislite da je meni i mojoj porodici lako posle svega? Verujte da nije i da je i nama jako teško - počeo je potresnu ispovest Radoslav i dodao:

- Ja mog sina i dalje volim, bez obzira na sve. Siniša nije planirao taj masakr, to je sve bilo u afektu - rekao je otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fallen Angel

    6. jul 2016 | 09:05

    To ne moze da se voli ! Cak ni roditelji

  • Pjer Luiđi Kolina

    6. jul 2016 | 17:08

    Ne znam šta se sada javljaju kako njegov tako i njen otac? Gde su bili da govore svojoj deci kada je trebalo? Każem i njen otac odnosno roditelji su trebali na vreme je upozoriti ako su mislili da on nije za nju. I to joś onda kada su se Siniša i Dijana uzimali, kada su planirali dete i kada su zajedno żiveli. Sada je kasno za takve priče.

  • J,GJasna

    6. jul 2016 | 10:18

    Koga ce da vole roditelji poubijanih ? Zasto Sinisa nije ubio tatu sto ga je napravio tako ludog ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA