MONSTRUMI SU MI UBILI SABINU, PA JOVANU: Potresna ispovest devojke koja je izgubila DVE DRUGARICE

- Živimo u zemlji u kojoj je lakše doći do puške nego do lekova - samo je deo statusa Katarine Melegi, kojoj su u roku od 10 dana ubijene dve najbolje drugarice

  • 44

Jovana Popović (20) iz Banatskog Karađorđeva žrtva je krvavog masakra u Žitištu, koji je počinio Siniša Zlatić kada u kafiću "Makijato" kalašnjikovim pucao u goste kafića, i tom prilikom ubio petoro ljudi, a ranio 20. Prema prvim navodima, povod za krvavi pir bila je nemogućnost da prihvati činjenicu da je njegova bivša supruga Dijana Zlatić odlučila da ide u inostranstvo i tamo povede njihovog sina.

Katarina Melegi jedna je od dobrih drugarica tragično stradale Jovane Popović i te kobne noći nije bila u kafiću sa svojom dugogodišnjom drugaricom. Katarinina dobra drugarica bila je i stravično ubijena Sabina Vida (18) iz Banatskog Dvora, koju je ubio Milan Cimeša dve nedelje pre masovnog ubistva u Žitištu.

KRVAVI DETALJI TRAGEDIJE KAKVA SE NE PAMTI U BANATSKOM DVORU: Žučno se posvađali, a zatim ju je zaklao! (FOTO)

Podsetimo, trudnu Sabinu Vidu ubio je 22. juna bivši dečko Milan Cimeša tako što ju je nožem izbo više od 25 puta. Posle nesrećnog slučaja Katarina Melegi oprostila se na svom Fejsbuk profilu od Sabine statusom: "Počivaj u miru, drugarice moja."

Kada joj je surovo ubijena i druga drugarica Jovana Popović u kafiću "Makijato", napisala je status: "U roku od 10 dana ubijene su mi dve drugarice. Jovana moja draga, počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju."

ZLATIĆ PLANIRAO ZLOČIN: Monstrum već hteo SNAJPEROM da ubije Dijanu i njenog dečka?

Istoga dana napisala je status o tome da je u našoj zemlji lakše doći do puške nego do lekova. Prenosimo status u celosti.

"Živimo u zemlji u kojoj je lakše doći do puške nego do lekova i gde je ljudima lakše ubiti nego oprostiti, gde su žene topovsko meso, vreća za box... U zemlji u kojoj deca umiru od gladi. U zemlji obećanja u kojoj svaki dan slušamo samo laži, u zemlji diktatora. U zemlji čiji su građani, građani drugog reda, u zemlji gde na vrata institucija ne smemo ni pokucati , u zemlji čija se komunalna "policija" ponaša kao da su specijalne jedinice, a policija "privatno" obezbeđenje, u zemlji u kojoj dete nema ime nego je šifra, broj (još uvek ne istetoviran na ruci), u zemlji u kojoj su radnici robovi uskoro će se raditi za tanjir pirinča.

MA U KAKVOJ TO ZEMLJI ŽIVIMO I NEMO POSMATRAMO?!"

MONSTRUM IZ ŽITIŠTA MOŽE DA IZBEGNE MAKSIMALNU KAZNU? Hoće da robija samo 10 godina!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muskarac

    7. jul 2016 | 09:21

    100% si u pravu za svaku reč koju si napisala.

  • Mirce

    7. jul 2016 | 09:23

    Bravo za dirljivo pismo!Na zalost to pismo ce procitati ljudi koji ce sa tobom saosecati,alu ne i oni spomenuti koji na direktan i indirektan nacin uticu na danasnjicu.

  • Ceca

    7. jul 2016 | 09:29

    Bravo sine tako mlada a sve na najgori nacin si vec videla tesko nama i nasoj deci .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA