≫ 

"RADOMIR JE LEŽAO U LOKVI KRVI, A ONDA SU MU PODVEZALI NOGE": Vapaj bake Draginje čiji je unuk žrtva MASAKRA u Žitištu! (FOTO)

Kod kuće smo zatekli baku Draginju, koja je kroz plač rekla da ne može da veruje šta se dogodilo. Njen drugi sin stradao je u 21. godini i puno joj je srce sto je Radomir ostao živ

  • 1

Radomir Belović (21) iz Ravnog Topolovca jedan je od povređenih u stravičnom masakru u Žitištu. Kobnog dana dobio je prostrelne rane u obe noge i smešten je u bolnicu u Zrenjaninu.

Kod kuće smo zatekli baku Draginju, koja je kroz plač rekla da ne može da veruje šta se dogodilo. Njen drugi sin stradao je u 21. godini i puno joj je srce sto je Radomir ostao živ.

Te kobne večeri sa Radomirom u kafiću je bila njegova sestra Jelena, koja se nalazi u bolnici zbog pretrpljenog šoka.

ZLATIĆ PLANIRAO ZLOČIN: Monstrum već hteo SNAJPEROM da ubije Dijanu i njenog dečka?

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema bakinim rečima, te večeri svi su sedeli u kafiću kada su se odjednom čuli pucnji... Kada se Jelena okrenula, Radomir je ležao u lokvi krvi, a nedaleko od njega je bila i njegova krvava patika. Ubrzo su mu pritekli u pomoć dva čoveka, skinuli kaiš i pantalone i podvezali Radomiru noge.

Foto: Telegraf, Facebook, Privatna arhiva Foto: Telegraf, Facebook, Privatna arhiva

Jedan je od prvih koji je prevezen u bolnicu u Zrenjaninu.

MONSTRUM IZ ŽITIŠTA MOŽE DA IZBEGNE MAKSIMALNU KAZNU? Hoće da robija samo 10 godina!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kada je ekipa Telegrafa posetila Beloviće, roditelji nisu bili kod kuće jer rade, ali tu je bila baka Draginja, koja je napomenula da će sve biti u redu i da je unuk čudom spasen.

Pored Belovića još tri porodice u Topolovcima je zadesila ova tragedija. Porodicu Đukić, čiji sin je u Kliničkom centru u Novom Sadu, porodicu Stanarević i porodicu Dangubić.

Stanimirovići drže kafanu u Topolovcima u kojoj je radio i poginuli Kosović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • barakuda

    7. jul 2016 | 16:59

    KAKO DA NE , DESET GODINA ZA PET MLADIH LJUDI I DVADESET TEZE I LAKSE RANJENIH . IDIOT BOLESNI , BEZ CETRDESET GODINA ILI SMRTNE KAZNE , NI DAN MANJE !!!! VRACAJTE SMRTNU KAZNU ZA OVE PROPALICE I BOLESNIKE , INACE POMISLICU DA IH STITITE , HRANECI IH SILNE GODINE .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA