≫ 

NAJSTRAŠNIJE OPTUŽBE NA RAČUN MARJANOVIĆA: "Oni su svi pripadnici SATANISTIČKE sekte CRNA RUŽA!"

Sekta podstiče na samoubistvo, a ako se to ne dogodi pristupaju strašnom satanističkom ritualu i ubijanju pripadnika sekte

  • 48

U dnevnom listu Informer osvanule su ozbiljne optužbe na račun porodice Marjanović: Njen muž i njegovi najbliži, ali i sama Jelena Marjanović pripadali su satanističkoj sekti "Crna ruža" čije sedište je u Subotici, a iza njenog ubistva stoje Subotičani Ivan B. i Rade B., vođe te sekte, piše ovaj list.

TELEGRAF U BORČI: Pokucali smo na vrata kuće u kojoj se sumnja da živi ZORANOVA RADA IZ BEČA!

Prema ovim spekulacijama, "Jelena je ubijena u strašnom satanističkom ritualu", a sa njima je i sama bila povezana preko Zoranovog brata, Miloša.

"Izvor Informera" napominje da poznaje vođe sekte, a da je informacije o Jeleni dobila preko prijateljice koja je i sama članica sekte "Crna ruža".

"JELENA JE MOLILA ZORANA DA SE ISELE!": Najnoviji detalji iz života ubijene pevačice

Naime ta sekta podstiče ljude na samoubistvo, a ako ne uspeju u tome onda pribegavaju ritualu gde žrtvu ubijaju na najmonstruozniji mogući način, piše Informer.

Foto: myspace.com Foto: myspace.com

Miloš, Jelenin dever, prema rečima izvora Informera, najviše je u sekti, u koju je uvukao i ostale članove porodice i to pokazuju njegov izgled i ponašanje.

Sektolog Slađan Maljević kaže da je sekta "Crna ruža" među manjim u Srbiji i da broji svega 50 stalnih članova.

- Oni nose crnu odeću, prizivaju demone, okupljaju se noću na groblju, na sebi imaju obrnute krstove. Ime Ivan B. mi je poznato ali ne mogu sa sigurnošću da ga povežem sa pripadnošću ovoj sekti - navodi Maljević.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    8. jul 2016 | 13:40

    Sekta ili ne ubica nije u zatvoru ja sam vec nacisto da ce ostati nereseno

  • ????

    8. jul 2016 | 15:17

    Ako je sve to tacno, zasto je drzava ne mocna?!

  • ludi svet

    10. jul 2016 | 14:02

    SRBIJO SRAMOTO!!!!!!parovi,farma,NERESENA UBISTVA kurvice postale estradne zvezde sve mi to podržavamo svi smo debili svaka nam cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA