REKLI SU DA NEMAJU ŠTA DA PRIJAVE: A onda su im carinici pronašli PET KILOGRAMA HEROINA (VIDEO)

Prema prvim procenama u prostor te veličine moglo je da stane oko 15 kesica od po 300 grama droge, ali će konačna težina, kao i vrsta droge, biti poznati posle uviđaja

  • 8

Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Batrovci danas otkrili veću količinu droge skrivenu u reduktoru jednog automobila. Kako droga još uvek nije izvađena i izmerena, za sada se samo pretpostavlja da je reč o oko pet kilograma heroina.

Slučaj je zanimljiv, jer je droga skrivena na vrlo neobičnom mestu, ali je zahvaljujući skeneru koji poseduje carinska služba i upornosti samih carinika, ipak sprečen pokušaj njenog krijumčarenja.

Na izlazu graničnog prelaza Batrovci, gde je tokom sezone saobraćaj pojačan, ali su zato pojačane i kontrole, pojavio se tokom dana i ''mercedes ML'' vranjanskih registarskih oznaka. U njemu su se nalazila dva srpska državljanina, albanske nacionalnosti, koji su se prema sopstvenim rečima, uputili u Švajcarsku.

VELIKA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Pretresali stanove, pa pronašli pravi GANGSTERSKI RUDNIK!

Vozač, inače 30-godišnjak i njegov 48-godišnji suvozač, neprekidno su tvrdili da u automobilu nema ničega što bi podleglo kontroli. Carinici su pak odlučili da provere svoje sumnje, pa su uputili vozilo na pregled skenerom. Analizom slike utvrđeno je da postoje nepravilnosti u predelu oko menjača, zbog čega je automobil pod pratnjom sproveden do Šida gde je detaljno pregledan.

LUDILO NA GRANICI: Sakrili DROGU u gaćama, brushalteru i jastuku!

Foto: carina.rs Foto: carina.rs

Tada je potvrđeno da se u reduktoru nešto nalazi, jer je na kanalu garaže u kojoj je auto pregledan, utvrđeno da prednji pogon kod vozila ne radi. Otvorivši deo predviđen za reduktor, carinici su ugledali paketiće obmotane selotejp trakom, što je karakteristično za krijumčarenje heroina.

REKLI SU DA NEMAJU NIŠTA: A onda su se policajci zgranuli kada su videli šta imaju u kolima!(FOTO)

Prema prvim procenama u prostor te veličine moglo je da stane oko 15 kesica od po 300 grama droge, ali će konačna težina, kao i vrsta droge, biti poznati posle uviđaja koji treba da obave policija i tužilac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivši zvezdas

    10. jul 2016 | 21:35

    Pa sta se cude carinici? Droga se nikad nije prijavljivala na granici!

  • Djole

    10. jul 2016 | 21:18

    Sta pozdravljas carinu oni kao otkrili? Neko odruko siptare, inace ih nikada nebi provalili.

  • bibe

    10. jul 2016 | 20:46

    Pa sta je tu novo svaki drugi šiptar radi sa drogom ovde u švajcaeskoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA