VRUĆINA JE KRIVA, MONSTRUM JE PROKLJUČAO: Neobično mišljenje psihoterapeuta o zločinu u Zaječaru

- Kada vrućine dugo traju i kada osobe ne mogu da se rashlade, one proključaju. Moguće u ovom slučaju da su roditelji njegovu bolest skrivali od drugih jer se u malim sredinama to obično radi iz raznih razloga - zaključio je doktor Milivojević

  • 65

Vladica Rajković počinio je nezapamćeni zločin u Zaječaru u selu Vratarnica kada je silovao, pretukao i usmrtio trogodišnju Anđelinu Stefanović. Psihoterapeut Zoran Milivojević smatra da je Rajković duševno poremećen, kao i to da je na njega loše uticala vrućina.

- U prilog tome najbolje govori njegovo bizarno ponašanje kada je posle jednog takvog zločina odlučio da opere krvavu odeću i da se vrati na proslavu. Na takav način je pokušao da popravi učinjeno. Da bi se znala njegova pouzdana dijagnoza, mora da ga pregleda sudski psiholog, ali posmatrajući samo način na koji je zločin izvršen, može se zaključiti da je patio od teške duševne bolesti, da je bio emotivno nestabilna osoba, koja veoma loše reaguje na vrućinu - rekao je Milivojević za Alo i dodao:

Ptinskrin: Youtube/Život sa Aromom Ptinskrin: Youtube/Život sa Aromom

UBICA ANĐINOG UJAKA DOVEO NA 30 METARA OD MESTA ZLOČINA: A onda ga je brutalno slagao! (FOTO) (VIDEO)

- Kada vrućine dugo traju i kada osobe ne mogu da se rashlade, one proključaju. Moguće u ovom slučaju da su roditelji njegovu bolest skrivali od drugih jer se u malim sredinama to obično radi iz raznih razloga - zaključio je doktor Milivojević.

Ovo je MONSTRUM koji je hladnokrvno silovao, pa ubio trogodišnju devojčicu! (FOTO)

Pogledajte šta je majka devojčice poručila ubici:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandra

    11. jul 2016 | 08:27

    Da, bolestan je. Zdravom coveku ovako nesto ne bi moglo da padne na pamet. Ovih dana nisu bile preterano visoke temperature pa nije mogao da prokljuca. Sta sad, dobice dokaz da je bolestan pa da ide u specijalni pritvor? E bas lepo, u tom slucaju mozda je bolje da su ga rascerecili na licu mesta.

  • Crni Djordje

    11. jul 2016 | 10:19

    Cujte ovog prokljucalog genija. Ti si prokljucao, pa ne znas sta govoris.

  • Gaga

    11. jul 2016 | 15:36

    Trebao si ti psihijatru da budes na mestu ovog jadnog deteta pa da ga rashladis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA