≫ 

I OVA BAKA JE ŽRTVA MONSTRUMA: Sumnja se da joj je Vladica ubio unuku, a ona kaže da su se njih dvoje "LEPO SLAGALI"! (VIDEO)

Baka Dragane Nikolić, za koju meštani tvrde da ju je ubio monstrum iz Zaječara, kaže da su se on i njegova unuka lepo slagali

  • 8

Telegraf je na otišao u selo Vratarnice posle svirepog zločina u Zaječaru kako bismo razgovarali sa meštanima i na licu mesta saznali kako se ponašao ubica i da li je po nečemu mogao svirepi čin da se spreči.

Podsetimo, meštani su nam u rekli da je Vladica Rajković, koji je brutalno silovao, pretukao i ubio Anđelinu Stefanović (3), ubio i Draganu Stanković (46), s kojom je živeo. Ona se za sada vodi kao nestala, a njena baka kaže "da su se lepo slagali".

Dragana Nikolić nestala je pre dvadesetak dana i od tada joj se gubi svaki trag.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Pomagao nam je oko svega, i u kući i van nje. Lepo su se slagali - rekla je baka nestale Dragane Stanković, s kojom je ubica živeo i za kog su nam meštani rekli da je protekle noći, navodno, policiju odveo na groblje kako bi im pokazao gde je zakopao Draganino telo.

DA LI JE VLADICA RAJKOVIĆ PRVI SERIJSKI UBICA U SRBIJI? Meštani tvrde da je pored ANĐE (3) ubio Draganu Nikolić I JOŠ JEDNU ŽENU!

Baka je dodala da je njena unuka Dragana nestala.

Podsetimo, ubicin brat Perica Rajković rekao je da Vladica dugovao Dragani 3.000 evra i ne samo njoj, dugovao je, prema njegovim rečima, pare svima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Dugovao je pare svima. Uzimao je i od zelenaša, i od ove žene Dragane, koja je nestala. Kažu da ju je on ubio. Sinoć je policija bila sve vreme ovde, tragala za njenim telom. Vladica se bio maltene preselio kod nje. Bili su u nekom odnosu, dugovao joj je 3.000 evra, navodno joj je vraćao taj dug drugačije, a onda je nestala - izjavio zabrinuti šokirani brat ubice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salavica

    11. jul 2016 | 15:30

    STA ČEKATE..? UVODITE POD HITNO SMRTNT KAZNU OVO SE ZAUSTAVITI NECE.

  • EvoneznambogUmi...

    11. jul 2016 | 14:24

    Aman, kakvo traganje za telom, dovedite ga u selo da vam pokaze gde je! Ova policija je nenormalna kao i zakon! Nije ni cudo sta nam se sve desava!

  • BOZA ZEMUNAC

    11. jul 2016 | 18:37

    VRATITI SMRTNU KAZNU .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA