MONSTRUME, POGLEDAJ KAKVOG SI ANĐELA UNIŠTIO: Ovako se smejala MALA ANĐELINA STEFANOVIĆ! (FOTO)

Prema priznanju datom policiji, monstrum se najpre igrao sa Anđelinom i ostalom decom. Zatim je uzeo devojčicu za ruku i poveo je ka napuštenom delu ulice, gde su potpuni mrak i šuma

  • 35
Anđelina Stefanović, Zaječar, ubistvo, silovao i ubio devojčicu, Vladica Rajković Foto: Telegraf

Anđelinu Stefanović (3) na prevaru je oteo, silovao, krvnički pretukao i na kraju ubio monstrum Vladica Rajković u selu Vratarnice. Slučajeve kao što je ovaj zločin u Zaječaru Srbija ne pamti.

Prema priznanju datom policiji, mostrum se najpre igrao sa Anđelinomi ostalom decom. Zatim je uzeo devojčicu za ruku i poveo je ka napuštenom delu ulice, gde su potpuni mrak i šuma. Devojčica se nije protivila, ispričao je, već ga je samo kratko pitala:

Čiko, gde me to vodiš? – upitala je devojčica, na šta joj je Rajković odgovorio:

Na jedno mesto, polako, videćeš.

"ANĐA ME JE VOLELA, I JA NJU, ZAJEDNO SMO IŠLI U ŠETNJE. JA SAM JE UBIO": Ovako je izgledalo PRIZNANJE MONSTRUMA iz Vratarnica!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Psihijatri koji su razgovarali s njim rekli su da je bio potpuno svestan jezivog monstruoznog čina sve vreme i da je, iako je bio pod dejstvom alkohola, bio potpuno uračunljiv.

DIJAGNOZA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Monstrum iz Zaječara bio je svestan šta radi maloj Anđelini!

Ubicin brat Perica Rajković rekao je da je u šoku posle zločina koji se dogodio na proslavi prvog rođendana njegove ćerke.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ovo je strašno. Ja sam u šoku da je nešto ovako bilo kome moglo da padne na pamet. Brat mi je, ali se stidim. Slavili smo prvi rođendan moje ćerke i slavlje je pretvorio u sahranu - priča potreseni Perica Rajković.

Pogledajte šta je devojčicina majka poručila ubici:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    11. jul 2016 | 15:43

    Smrtna!!!

  • dani

    11. jul 2016 | 21:07

    Jooooj duso draga,nevina i cista,srce mi se cepa dok gledam tvoje nasmejano lice. Tuzna sam zbog tebe jako,neka te andjeli cuvaju,lepoto draga. A tog zlikovca dajte narodu da mu sudi.

  • ♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂

    11. jul 2016 | 14:51

    NIKAKO SMRTNA KAZNA!!! Takav monstrum NIJE zaslužio brz kraj svog bednog života! Treba ga puštati godinama SVAKI dan među ostale zatvorenike,a ne dati im da ga ubiju! Ostalo će oni sami obaviti! I tako narednih 100 godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA