"OVA KUĆA JE UKLETA, U NJOJ JE UMRLO DVOJE DECE, SAD I MOJA ANĐELINA": Otac ubijenog anđela otkriva STRAŠNU TAJNU! (VIDEO)

- Nasledili su je od jedne babe koju su čuvali - objašnjavaju devojčicini otac i baba

  • 16

Milomir Mitrović, otac monstruozno silovane i ubijene trogodišnje devojčice Anđeline Stefanović iz mesta Vratarnica kod Zaječara, otkrio je da, iako je nije priznao pred zakonom, ona ipak jeste njegovo dete!

"NISAM, NISAM SVESTAN DA JE ISTINA!": Jecaj oca male Anđeline (3), koju je zverski ubio MONSTRUM IZ ZAJEČARA (FOTO) (VIDEO)

- Starija deca koja žive sa mnom, Miodrag i Minela, često su se igrali sa njom. Anđelina nas je uglavnom zvala telefonom i tražila da priča sa babom, bratom i sestrom. Bili su izrazito bliski. A te priče da smo bili u svađi, nisu tačne! - rekao je on u društvu svoje majke Gordane.

MONSTRUME, POGLEDAJ KAKVOG SI ANĐELA UNIŠTIO: Ovako se smejala MALA ANĐELINA STEFANOVIĆ! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Oni smatraju da se nezapamćena tragedija desila zato što je kuća u kojoj živi porodica Stefanović ukleta.

"DA TE SECKAJU NA ŽIVE KOMADE, ĐUBRE BOLESNO": Evo kakvu kaznu traže za MONSTRUMA koji je silovao i ubio dete od tri godine!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nasledili su je od jedne babe koju su čuvali. Ona je devedesetih godina u saobraćajnoj nesreći izgubila sina, snaju i dvoje dece. Posle te nezgode, Anđelinina majka Danijela i njeni roditelji su čuvali tu babu. Zatim su usledile tragedije. Prvo je Anđelininom ujaku Daliboru umrlo dvoje dece, jedno kao novorođenče, a drugo sa 8 meseci, a sada moja Anđelina - ispričao je neutešni otac.

DA LI JE VLADICA RAJKOVIĆ PRVI SERIJSKI UBICA U SRBIJI? Meštani tvrde da je pored ANĐE (3) ubio Draganu Nikolić I JOŠ JEDNU ŽENU!

Baba Gordana kaže da bi ubici Vladici Rajkoviću (28) presudila sekirom samo da može.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

-  Ne bih gledala na zakon, nego bih ga sama ubila... - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA