GUARANA FREE JUMP najveca atrakcija na EXITu! (FOTO)

Sudeći prema redovima, posebna atrakcija na nedavno završenom EXIT-u, pored odličnog muzičkog programa, bili su skok u džinovski jastuk i ziplajn koje je povodom 20. rođendana organizovala GUARANA

  • 5
Foto: Promo Foto: Promo

Hiljade posetilaca tiskale su se da dočekaju svoj red i da na simboličan način, uz nalet adrenalina, "skoče" u GUARANA zonu ili ziplajnom dođu do susednog stejdža.

Nezaboravno iskustvo skakanja sa velike visine razmrdalo je posetioce i omogućilo im da osete jedinstveno festivalsko iskustvo, a za pokazanu hrabrost dobijali su i interesantne poklone.

Foto: Promo Foto: Promo

Jedan od najpopularnijih stejdževa na festivalu bio je NO SLEEP NOVI SAD awakened by GUARANA u do sada najspektakularnijem izdanju.

U obliku prepoznatljive ogromne i budne sove, ova bina sva četiri dana privlačila je vizuelnim efektima, specijalnim svetlosnim mapingom i laserima, a da usijana atmosfera potraje do jutra brinuli su se velikani svetske elektronske scene, rezidenti najpopularnijih klubova iz Berlina, Pariza i Barselone.

Foto: Promo Foto: Promo

Divlja atmosfera trajala je do raniih jutarnjih sati i na sve popularnijem GUARANA AS FM stejdžu.

Za četiri dana, Novi Sad je ugostio ljude iz celog sveta, a programima i atrakcijama poput ovih koje je organizovala GUARANA, EXIT je opravdao titulu najboljeg evropskog festivala.

Foto: Promo Foto: Promo

EXIT avantura nastavlja se na Sea Dance festivalu na plaži Jaz, od 14. do 16. jula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA