• 67

EVO ŠTA ČEKA MONSTRUMA VLADICU RAJKOVIĆA U ZATVORU: Robijaši prete da će ga zaklati!

U pritvorskoj jedinici preksinoć je izbila pobuna kada se pročulo da dovode ubicu male Anđeline

  • 67

U zaječarskom zatvoru preksinoć je preksinoć je izbila pobuna robijaša kada se pročulo da im stiže Vladica Rajković koji je u subotu zverski silovao i ubio malenu Anđelinu Stefanović (3).

NOVA, ŠOKANTNA TEORIJA: Šta povezuje ubistvo u Borči sa zločinima u Zaječaru?

Zatvorenici su, kako piše Informer, zapretili da će zaklati i unakaziti monstruma čim im padne šaka, pa je Vladica zbog velikog bezbednosnog rizika smešten sam u ćeliji i pod strogim je danonoćnim nadzorom stražara.

Rajković je u ponedeljak oko 22.30 sati posle saslušanja u zaječarskom Višem sudu, prebačen u pritvorsku jedinicu opštinskog zatvora. Izvor Informera, koji je jedan od čuvara, kaže da se vest o dolasku Rajkovića brzo proširila među zatvorenicima.

Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf

Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf

- Svi su odmah počeli da viču kako će ga ubiti čim ga vide. Neki su čak i zahtevali da Vladicu smeste u njihovu ćeliju da mu oni prirede "dobrodošlicu". Lupali su i vikali da će ga silovati, zaklati... Situacija je bila veoma napeta i mere bezbednosti su bile na najvišem nivou - ispričao je Informerov izvor.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nisu komentarisali ove navode, ali su potvrdili da je Rajković sam u ćeliji i da je po 24-časovnim nadzorom stražara.

- Odmah po dolasku u zatvorsku jedinicu obavljen je prijem i lekarski pregled. Rajković je miran, normalno jede, spava i pridržava se "kućnog reda". Za sada ne ide u šetnje iz bezbednosnih razloga. Kako mu niko od srodnika nije doneo odeću i sredstva za higijenu, Uprava mu je to obezbedila - saopštili su Informeru iz ove ustanove.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Kriminolog Zlatko Nikolić naveo je za ovaj list da je uveren da će Rajković biti osuđen na 40 godina zatvora, što je maksimalna kazna, i kako će mu zatvorski život biti pravi pakao.

- Svi robijaši će pokušati da mu naude, oni pedofile najviše mrze. Sigurno će biti ugrožen od strane drugih zatvorenika, preti mu prebijanje i nasilje najgore vrste! - naveo je, između ostalog, Nikolić za ovaj medij.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Marija

    Lepo jede na nas racun... E Stbijo luda! Samo ga vi cuvajte i stitite, neka monstrum uziva, a bol koji je osetila mala devojcica, dusa mi se cepa kada pomislim. Jadno cedo trune, a on zivi. Odvratnog gada treba baciti u zmijinjak!!!

  • Warhammer

    Ne shvatam kako ih ne mrzi da lupetaju,koje robijasko nasilje,koje gluposti,ne smeju da pisnu,zbog privilegija koje bi izgubili,a strazarima preti otkaz,ako bi doslo do nasilja u nekoj jedinici,sta je sa ubicom tijane,eno ga ziv i zdrav,nista mu ne fali,prema tome,ne zaludjujte se glupostima,vec otvorite cetvore oci na ulici i komsiluku.

  • Zdravko

    Ipak treba uvesti GILJOTINU

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima