MAJKA JELENE MARJANOVIĆ SE OBRATILA MONSTRUMU IZ ZAJEČARA: "To je samo dete, ŠTA TI JE SKRIVILO"?

- Šta da vam kažem, potpuno sam šokirana vešću o tom ubistvu. To je samo dete, šta mu je ono skrivilo? - pita se Zorica Krsmanović

  • 4

Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, kaže za Telegraf da je šokirana vestima o zločinu kod Zaječara, u kojem je Vladica Rajković (28) monstruozno ubio Anđelinu Stefanović (3).

SVI TRAŽE SMRTNU KAZNU ZA MONSTRUMA KOJI JE SILOVAO I UBIO ANĐU (3): Kad pročitate ove MUDRE REČI, možda se predomislite!

- Šta da vam kažem, potpuno sam šokirana vešću o tom ubistvu. To je samo dete, šta mu je ono skrivilo? - upitala je Zorica.

SUROVA ISTINA O MONSTRUMOVOM DETINJSTVU: Majka ga ostavila kad je bio dete, on ju je našao, ali ga je OČUH OTERAO!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na naše pitanje da li je videla navode medija po kojima je Vladica umešan u ubistvo njene ćerke Jelene, Zorica je rekla da to prvi put čula od nas.

- Prvi put za to sad čujem i ne znam otkud to. Otkud on u Beogradu? Zaista ne znam šta da vam kažem po tom pitanju - rekla je majka ubijene pevačice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blagodatni oganj-totalna nebuloza

    13. jul 2016 | 13:09

    ne razumem zasto uopste pitate ovu zoricu bilo sta kad ona od pocetka ni o cemu ne zna nista? mislim uporno se postavljaju pitanja zeni koja ni na jedno pitanje nema odgovor? nema svrhe mislim.

  • Veverica

    13. jul 2016 | 12:51

    ?

  • realnost

    13. jul 2016 | 12:51

    Koga je uopste briga sta je rekla majka od pevacice? Ko je ona?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA