CEO ŽIVOT SU VAS POGREŠNO UČILI ŠTA DA RADITE NA PAKLENIH 35 STEPENI: Nada Macura otkriva pravu istinu! (VIDEO)

Macura objašnjava da odeća u letnjim danima treba da bude svetlih boja, od prirodnih materijala, kao što su lan i pamuk. Šešir i lepeza pored toga što pomažu u borbi protiv visokih temperatura, i lep su ženski detalj

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Da

    25. jul 2016 | 11:34

    Ova zena ce poceti iz frizidera da nam izlazi,daj malo se skloni brukas se

  • Nemanja

    25. jul 2016 | 06:35

    Kako je više nije dosta da se blamira, neka odradi to što ima u jutarnjem programu i kraj. Naravno da nas nervira kada se vise pojavljuje u medijima nego nas Veliki Vodja... Sve komentarise i parove, estradu i modu ma sve zna. Pravi doktor nebi sebi dozvolio ovakvu blamažu.... P. S. Živeo Veliki Vodja

  • Rale

    25. jul 2016 | 00:30

    Gospodjice Nado i sva ostala "gospoda" , ja sam iz jednog manjeg mesta,baka i deda su mi iz sela,baba je 1945,deda je 3 godine stariji,njiva imaju,ne bih vam znala reci koliko,50 i vise godina su po najvecim vrucinama na sred njive u sred vojvodine,ravnice,gde se kaze da i sunce sidje na zemlju,kada je oko 40 u selu,na otvorenom na njivi je bar 6,7 stepeni vise,krenu ujutro oko 6,vrate se oko 13h,rucaju,srede kuci sta imaju i nazad do 18,19h, ceo dan na ovom paklu i ne nose tikvice i ne nose sargarepe i paprike ne nose ni krastavce,nose LEBA,slanine,kobasice i naravno vode!!! Vidite,moje mesto je dosta "razvijeno" stopa nezaposlenosti je oko 70%, svakoga dana gledam kamione,male,sa ciradom,u kamionu nazad oko 50 naguranih nadnicara kako se oko 15h vracaju sa isto takvih njiva gde ISTO tako na 50C crnce,kopaju,puze.... Za verovali ili ne 1000 dinara nadnice i to od 20 do 60-65 godina!!! I onda ce jedna nada Macura,gradska gospodja sa preko 100000 mesecne plate koja je ceo dan u hladovini i pod klimom i koja nije u zivotu digla nista teze od kasike da prica o svilama,lepezama,ribama i sto raznovrsnijim salatama od povrca..... Gospodjo,verujte da se moze preziveti i na 50C na sred njive kopajuci sa parcetom hleba i slanine i kada siroti zarade tu crkavicu oni dok stignu kuci isto to potrose ali ne da bi kupili ribu i nesto za vitaminski obrok i lepeze nego da bi kupili hleb i mleko,deci da spreme rucak i sutra da imaju sta da ponesu na njivu !!! Muka mi je vise od gradskih "gospodja" i gospode koja kukaju na vrelinu a u stanu ima radi klima.... Dodjite na selo,u Vojvodinu da vidite kako ove ljudi zive crkavajuci od vrucine na njivama vrseci zito kojim se Srbija hrani,kopajuci kukuruze da se stoka hranila i meso za "dzabe" nosili razni Matijevici kako se zaradi za danas da imas a sutra praznog novcanika opet motiku u ruke i na njive!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA