≫ 

Nad Ivaninim (6) ubicom izvršena je POSLEDNJA SMRTNA KAZNA u Srbiji: Priča njenog oca tera suze na oči (FOTO) (VIDEO)

Ova nesreća jako podseća na poslednji slučaj koji je uznemirio čitavu javnost, kada je odjeknula vest da je mala Anđelina Stefanović (3) iz okoline Zaječara preminula od poslednica silovanja i udaraca kamenom u glavu koje joj je naneo Vladica Rajković (28)

  • 22

Johan Drozdek (34) streljan je u somborskom Okružnom zatvoru 1992. godine. U pitanju je poslednja izvršena smrtna kazna u Srbiji, koja je doneta zbog silovanja i ubistva šestogodišnje Ivane Salijević iz Karavukova u opštini Odžaci.

SRBIJA TRAŽI SMRTNU KAZNU ZA MONSTRUMA KOJI JE SILOVAO I UBIO ANĐU (3): Jedan od najvećih srpskih umova mislio je drugačije!

Žrtvin otac Džemail kaže da se, iako je prošlo skoro 30 godina od kada je život njegove ćerke okončan 10. novembra 1987. godine, on i dalje zalaže za smrtnu kaznu.

STRUČNJACI SAGLASNI: Smrtna kazna nije rešenje, evo i zašto!

Pravda je zadovoljena, osetio sam veliko olakšanje tada. Kada je mala mrtva, nije u redu da on sedi u zatvoru i da živi, da jede i spava - rekao je on i dodao da je tada želeo da se domogne Drozdeka u zatvoru i da mu sam presudi.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

DA LI STE ZA VRAĆANJE SMRTNE KAZNE U SRBIJI? Monstruma je sve više, stručnjaci su PROTIV, kažu da NIJE EFIKASNA!

O izvršenju smrtne kazne nad počiniocem ovog svirepog zločina čuo je na radiju i odmah se osetio drugačije.

"DA TE SECKAJU NA ŽIVE KOMADE, ĐUBRE BOLESNO": Evo kakvu kaznu traže za MONSTRUMA koji je silovao i ubio dete od tri godine!

Da ga sve i dalje boli, najbolje svedoče njegove uplakane oči i to što ne želi da izgovara ime svog tragično nastradalg, najmlađeg deteta.

- U nedelju, 17. jula proslavila bi svoj 35. rođendan - navodi Salijević dok ljubi jedinu fotografiju svog deteta na nadgrobnom spomeniku.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Priseća se šta je prethodilo nesreći, koja jako podseća na poslednji slučaj koji je uznemirio čitavu javnost, kada je odjeknula vest da je mala Anđelina Stefanović (3) iz okoline Zaječara preminula od poslednica silovanja i udaraca kamenom u glavu koje joj je naneo Vladica Rajković (28).

- Drozdek je bio naš komšija, doselio se iz okoline Novog Sada. Tog dana je bio kod mene, jeo je, pio, ponudio sam mu cigarete. Zatim je hteo da od mene pozajmi neki bicikl, koji je bio raskliman pa mu ga nisam dao. To ga je očigledno naljutilo, jer je čim sam ja otišao u Beograd poslom, on oteo bicikl i odveo malu koja se igrala u ulici. Kada sam se vratio, nje nije bilo u kući. Krenuli smo da je tražimo, da dovikujemo njeno ime i jedan komšija mi je potvrdio da ih je video zajedno. Ubrzo smo našli prvo bicikl, a potom i nju bačenu u žbunju u blizini groblja. Glava joj je bila izudarana ciglom - priča i pokazuje nam mesto na kome je kobne noći pronašao beživotno Ivanino telo.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Ubica je krvav odšetao do Sombora i sledećeg jutra se predao policiji, uz priznanje zločina.

- Ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo to što je snašlo mene i te nesrećne roditelje male Anđeline - ono je što je mogao da zaključi na kraju razgovora.

Ovde pogledajte ceo video:

(S.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelica

    14. jul 2016 | 21:10

    Zivot za zivot.

  • Milanka

    14. jul 2016 | 21:33

    Treba uvesti smrtnu kaznu pa ako to I ne spreci pocinioca bar ce ga stici zasluzena kazna

  • Olivera

    14. jul 2016 | 22:02

    Smrtna kazna je najpravednija za monstrume.Ko uzme tudj zivot nema pravo na svoj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA