≫ 

SVE JE SPREMNO ZA TREĆI JAPANSKO-SRPSKI FESTIVAL FILMA: Vidimo se u Jugoslovenskoj kinoteci

Kao i svake godine Japansko srpski festival filma se održava paralelno u Beogradu i Tokiju. Ove godine JSFF pruža priliku autorima da apliciraju sa svojim filmskim ostvarenjima na temu "DEVOTION"

  • 0

Japansko srpski festival filma (JSFF) poziva zainteresovane autore da sa svojim kratkim filmovima na temu  "DEVOTION" apliciraju na treći po redu JSFF koji se ove godine održava u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu.

U ČAST SLAVNOM BOUVIJU: Otvorena izložba posvećena legendi rok scene, uskoro i MURAL! (FOTO)

Japansko srpski festival filma, u organizaciji članova CultCrave-a, predstavlja kulturnu razmenu umetnosti između Srbije i Japana čija je osnovna ideja da umreži stvaralaštvo filmskih autora u zemljama festivala i promoviše ih na ostalim destinacijama po svetu gde članovi JSFF tima organizuju programske projekcije.

NIJE IZMIŠLJOTINA: Pojavile se prve zelene novine koje postaju CVEĆE, ALI BUKVALNO! (VIDEO)

Kao i svake godine Japansko srpski festival filma se održava paralelno u Beogradu i Tokiju. Ove godine JSFF pruža priliku autorima da apliciraju sa svojim filmskim ostvarenjima na temu "DEVOTION".

Organizatori podstiču autore različitih žanrova da razmišljaju izvan klasičnih okvira i da svoja kratkometražna ostvarenja pošalju do 30.07.2016. godine.

Sve informacije o festivalu i načinu prijave možete pronaći OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA