REDAK PRIZOR NA GRADSKIM ULICAMA: Niški "PAUK" jurca 90 na sat u zoni škole! (VIDEO)

"Pauk" je primećen i snimljen kako jako brzo vozi niškim ulicama pa su iz "Parking servisa" objasnili zašto je do toga moralo da dođe

  • 7

Nakon što je "pauk" niškog "Parking servisa" snimljen kako u zoni škole juri 90 km/h, iz ovog preduzeća poručuju da je žurio da odšlepa prethodno zapaljeno vozilo, ali da će vozač biti kažnjen ako se utvrdi da je prekoračio brzinu.

PAUK PROTIV LUKSUZNE LIMUZINE: Na beogradskim ulicama zabeležen nesvakidašnji prizor (FOTO)

Kako kažu u ovom preduzeću, "pauk" je intervenisao po hitnom pozivu Saobraćajne policije, prenosi portal juznevesti.com.

Vozilo 386 poslato je na uslužno šlepanje zapaljenog vozila za potrebe policije iz Proseka do Kazneno-popravnog zavoda - kažu u “Parking servisu”.

Dodaju i da će vozač snositi posledice ukoliko je napravio prekršaj, jer je  -bezbednost u saobraćaju nešto za šta se zalaže ovo preduzeće.

Ukoliko se ispostavi da nije bilo mesta za eventualno prekoračenju brzine vozač će biti sankcionisan.

Ipak, u "Parking servisu" nisu rekli i na koji način će sankcionisati vozača. Izvesno je da Zakon o saobraćaju propisuje da za prekoračenje brzine od 51 km/h do 70 km/h, što je ovde bio slučaj, jer se radi o zoni škole, vozaču sledi novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara, 7 kaznenih poena i kazna zatvora do 4 meseca.

Kako se  "pauk"  koji se juče u popodnevnim satima, na Bulevaru cara Konstantina u Nišu gde je dozvoljeno 60 km/h i 30 km/h kretao brzinom od oko 90 km/h, pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Abv

    15. jul 2016 | 21:09

    Trebali bi da naprave poseban pauk za pauk :-) a, dobra ideja? Molim vlast da prihvati moju ideju.

  • Boki

    15. jul 2016 | 22:01

    Sme da prekoraci brzinu samo uz policijsku pratnju. Ako nema pratnju, nikakva intervencija mu ne dopusta prekoracenje brzine pa makar bilo to i na bezbedan nacin izvedeno. Cak ni moralno opravdanje ne postoji, ako je vozilo zapaljeno vatrogasci su ti koji treba da jure da ga ugase, a ne pauk, koji ga sigurno nije ukljanjao dok je u plamenu. Takodje izjavom Parking Servis licemerno obmanjuje gradjane. Odakle njima pravo da sankcionisu vozaca zbog prekoracenja brzine? To moze samo policija, ali oni sebi izgleda daju za pravo da budu i iznad policije.

  • Ns

    15. jul 2016 | 21:36

    Takvi su svibparking servisi, bahati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA