"NEKA SE SAM NOSI SA ZLOM KOJI JE POČINIO, NEĆU GA POSETITI U ZATVORU": Otac se odrekao Vladice Rajkovića!

- Na poslu sam. Nisam ga posetio niti sam razmišljao kada bi to uradio. Ne znam ni da li ima advokata - poručio je Nebojša Rajković

  • 1

Nebojša Rajković iz Vratarnice kod Zaječara, otac Vladice Rajkovića - koji je svirepo ubio Draganu Stanković (47) i Anđelinu Stefanović (3), rekao je da ne namerava da poseti sina u zatvoru.

- Na poslu sam. Nisam ga posetio niti sam razmišljao kada bi to uradio. Nek se sam nosi sa zlom koje je počinio. Ne znam ni da li ima advokata - rekao je otac monstruma za Alo.

ŠOKANTNA PETICIJA U SRBIJI: "Silovateljima dece ODSECATI ŠAKE i kastrirati ih"!

Izvor blizak istrazi tvrdi da monstrum u zatvoru želi da ga posete otac i brat kako bi se ispovedio za strašan zločin u Zaječaru koji je počinio.

DEVOJKA KOJA SE DRUŽILA SA MONSTRUMOM otkrila je njegovu NAJVEĆU TAJNU IZ DETINJSTVA!

- Silovatelj i ubica deteta još je sam u ćeliji. Pod budnim okom stražara jer postoji mogućnost da ga drugi pritvorenici linčuju zbog zla koje je počinio. Ne daje znake kajanja, niti da bi digao ruku na sebe. Isto se ponaša kao i kada je doveden - rekao je sagovornik iz policije.

Foto: Informer Foto: Informer

"SVE SAM PREDOSETIO, DA SAM BIO NA ROĐENDANU, ANĐA (3) BI BILA ŽIVA": Stravičan vapaj brata silovanog i ubijenog anđela!

Majka svirepo silovane, prebijene i potom ubijene Anđeline Stefanović (3), koju je Vladica na prevaru oteo tokom proslave prvog rođendana svoje bratanice, i dalje je pod dejstvom sedativa i jedva komunicira. Baka ubijene devojčice kaže da ne želi smrtnu kaznu za monstruma, već da umre u najgorim mukama.

Pogledajte šta je majka ubijene devojčice poručila monstrumu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veverica

    19. jul 2016 | 10:00

    Neće da ide zato što zna da će monstrum da prizna jos neko ubistvo, za koje je verovatno i on znao, ali ne sme da pisne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA