MRAČNA STRANA DONALDA TRAMPA: Seks-skandal potresa Ameriku, evo šta je radio U ĆERKINOM KREVETU (FOTO)

Sve je počelo kada su se Džil i Donald sastali zbog tadašnjeg izbora za mis na kojem su sarađivali. Kandidat za predsednika Amerike ju je tada spopao, poljubio na silu i mazio na Ivankinom krevetu

  • 11

Džil Hart je šminkerka koja je optužila kandidata za predsednika Amerike, Donalda Trampa, za seksualno zlostavljanje u sobi njegove ćerke Ivanke 1992. godine. Ovaj skandal je pre 20 godina odjeknuo poput bombe u celom svetu, a opet je dospeo u žižu javnosti zbog aktuelne Donaldove kandidature.

Fotografija Trampa i njegove ćerke je nešto NAJUZNEMIRUJUĆE što ste ikada videli (FOTO)

Hartova je 1996. godine pokrenula tužbu vrednu 125 miliona dolara protiv Trampa tvrdeći da ju je tokom 1993. godine u nekoliko navrata seksualno zlostavljao, a jednom je čak pokušao i da je siluje.

Sve je počelo kada su se Džil i Donald sastali zbog tadašnjeg izbora za mis na kojem su sarađivali. On ju je tada spopao, poljubio na silu i mazio na Ivankinom krevetu.

Ona je naglasila da je Tramp želeo da je pretvori u "seksualni objekat i robu" što je u njoj budilo gađenje. Takođe, jednom prilikom je njenom tadašnjem mužu, Džordžu Huranei, rekao da bi voleo da spava sa njom.

Foto: Tanjug/AP/Andrew Milligan/PA Foto: Tanjug/AP/Andrew Milligan/PA

Kako navodi Džil, tačno se seća datuma kada ju je Donald prvi put pipnuo.

- To je bio 12. decembar 1992. godine. Tada je pokušao da mi dodirne intimne delove tela, a onda je još nebrojeno puta pokušavao da me natera da spavam sa njim - rekla je Džil.

Međutim, bez obzira na ove seksualne napade, koji su se dogodili pre više od 20 godina, Džil je pre par meseci rekla da bi glasala za njega na izborima za predsednika Amerike.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk, news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA