Dozvolila je dileru da joj siluje ćerku u zamenu za drogu. STIGLA JU JE STRAŠNA KAZNA!

Ona je imala i posebnu "nagradu" za svoju ćerku nakon brutalnih susreta: davala joj je malo heroina

  • 11

Ejpril Korkoran osuđena je na 51 godinu zatvora nakon što je utvrđeno da je heroin plaćala tako što je davala dileru da siluje njenu maloletnu ćerku.

SRAMOTA U HRVATSKOJ: Ćerku držao u kokošinjcu, sina godinama tukao, i NE IDE U ZATVOR

- Najiskrenije, u tri i po godine koliko sam sudija, ovo je najgnusniji slučaj koji je stigao pred ovaj sud- izjavila je Lesli Giz, sudija molbenog suda u okrugu Hamilton u američkoj državi Ohajo, koja je Korkoranovu osudila na 51 godinu u zatvoru, prenosi Independent.

Korkoranova se izjasnila krivom po svim tačkama optužnice, među kojima su višestruko saučesništvo u silovanju, trgovina ljudima i ugrožavanje deteta. Ona je "izdavala" svoju ćerku dileru, koji je jedanaestogodišnju devojčicu silovao, sodomizovao i tukao, a ponekad i snimao. Dete je bilo primorano da izvodi vaginalni, analni i oralni seks sa četrdesetogodišnjim muškarcem.

Pošto je diler više voleo decu uzrasta ispod 11 godina, Korkoranova je svoju ćerku oblačila da izgleda mlađe. Pomoćnik okružnog tužioca okruga Hamilton, Kejti Prajdmor je rekla da niko nije mogao da zna da diler ima sklonost da snima decu dok ima odnose sa njima. Majka nije imala novca niti drugi način plaćanja za heroin, pa je ponudila svoju ćerku.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

-Niste pokazali nikakvu milost prema svom detetu. Nisam sigurna da li shvatate štetu koju ste joj zaista naneli- rekla je sudija Giz optuženoj.

Korkoranova je imala i posebnu "nagradu" za svoju ćerku nakon ovih brutalnih susreta: davala joj je malo heroina. Prema rečima Prajdmorove u obraćanju sudu, devojčica to nije želela, ali joj je majka govorila da je "dobra devojčica" i da je "učinila pravu stvar". Devojčica je povraćala svaki put.

Ovo se desilo četiri puta između februara i juna 2014. godine. Sudija je rekla da se Korkoranova ni jednom nije izvinula svojoj ćerci.

Šandel Vilingem, navodni diler, takođe je optužen i čeka saslušanje.

Devojčica sada ima 13 godina i živi sa ocem i maćehom van države Ohajo. Imala je suicidalne misli, i pod medicinskom negom je i na lekovima, rekla je Giz sudu.

Foto-ilustracija: Profimedia,  Telegraf Foto-ilustracija: Profimedia, Telegraf

Policija i nadležni organi su saznali za slučaj u junu 2014. godine, kada se devojčica preselila kod oca koji je i prijavio slučaj.

Ovaj slučaj nije mnogo iznenadio lokalno stanovništvo u ruralnom Ohaju, jer se, kako oni sami kažu, takve stvari tu često dešavaju, možda ne u takvoj meri, ali se stalno prijavljuju novi slučajevi nasilja nad životinjama i tuča koje izbijaju svuda.

-Teško mi je, kao roditelj, da shvatim kako biste mogli da iskoristite svoje dete da zadovoljite zavisnost od droge. Posle svih godina provedenih kao tužilac, i dalje sam zaprepašćen kako roditelji tretiraju svoju decu. Nezamislivo je šta je ova devojčica preživela, ali se nadam da će joj presuda za majku i dilera i intenzivno savetovanje pomoći da povrati malo vere u svet. Ovaj slučaj je najbolji primer koliko razoran uticaj ima heroin na naše društvo- rekao je tužilac okruga Hamilton Džozef T. Deters.

Prema rečima njenog advokata, Korkoranova je bila brižna majka pre nego što je postala zavisnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    21. jul 2016 | 18:10

    Majka iz pakla droge- sotona!

  • Duki st.

    21. jul 2016 | 17:56

    Drogoši ? Kada im dodje žuta minuta? Ha. Kakvog zla ima? Šta se radi na bliskom istoku ? Mlada je preživeće. Ma da trauma će ostati. I teško izbledeti. A majka ? Crna majka? Kukala joj majka. Pet banki u prdekani. To je za nju doživotna.

  • Aaaa

    23. jul 2016 | 16:56

    Kod nas bi verovatno dobila 3 godine zatvora i izasla bi za godinu ipo do dve u dobro vladanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA