≫ 

TINEJDŽERI S PUŠKAMA ČUVAJU SVOJ KRAJ: Najkrvaviji deo Rija de Žaneira je na 15 minuta od Olimpijskih igara (FOTO)

U ovom delu grada izrešetana tela leže na sve strane u lokvama krvi, a tinejdžeri u japankama i sa puškama u rukama čuvaju teritoriju za dilere droge

  • 1

U Rio De Žaneiru, nedaleko od distrikta Ipanema i Kopakabana, nalazi se deo grada u kojem vladaju karteli, siromaštvo i tinejdžeri koji puškama štite svoj kraj.

TINEJDŽERKE SILOVALO PO 30 MUŠKARACA: Snimak grupnog silovanja u Brazilu procureo na internet!

Izrešetana tela leže na sve strane u lokvama krvi, a tinejdžeri u japankama i sa puškama u rukama čuvaju teritoriju za dilere droge.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ovo sve se dešava samo nekoliko kilometara od mesta gde će se okupiti na hiljade turista i sportista povodom Olimpijskih igara koji se ove godine održavaju u Riju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Dileri poverenje lokalnog stanovništva stiču tako što im daju novac za hranu i lekove, što je najbitnije siromašnim ljudima koji žive u ovoj oblasti.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Obračuni između kartela i policije su svakodnevna pojava, pa su se deca koja žive tu navikla i ne obraćaju pažnju na mrtva tela koja leže svuda oko njih.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pastor Nilton, propovednik koji je i sam bio deo narko-kartela, drži mise na kojima pokušava da omladinu otrgne iz kandži bandi.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Broj ubijenih u obračunima bande i policije je u poslednjih nekoliko godina drastično porastao, pa je samo od ovog januara ubijeno više od 60 policajaca, uglavnom kada su van dužnosti.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Vlasti ističu da će svi posetioci ovogodišnjih Olimpijskih igara biti sigurni, jer će se za njihovu bezbednost brinuti 85.000 vojniak i policajaca, kao i da su oblasti u kojima će oni biti smešteni prilično bezbedne.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S. N.

    31. jul 2016 | 01:27

    Tako su pisali i pred SP, pa je sve ispalo kako treba... bice sve dobro nadam se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA