≫ 

OTAC TIJANE JURIĆ OTKRIVA: Evo šta se u ZATVORU dešava ubici njegove ćerke! (FOTO)

Život jedne prekrasne devojčice ugasio se na monstruozan način... Njen dželat danas živi u zatvoru bolje od polovine stanovnika naše zemlje. Ima klimu, teretanu, TV... Kasapin igra igrice, trenira, gleda filmove

  • 44
Dragan Đurić, Tijana Jurić Printskrin: Facebook/Dragan Djuric

Na današnji dan, pre dve godine, malenom anđelu Tijani Jurić je brutalno oduzeo život Dragan Đurič (36) mesar iz Surčina. Ovaj slučaj je zavio celu Srbiju u crno i svakom roditelju ostavio gorčinu u ustima.

U višem sudu u Subotici, 15. juna 2015. godine, Dragan Đurić je optužen za ubistvo Tijane Jurić i osuđen je na 40 godina zatvora. Iako je za gnusan zločin dobio maksimlnu kaznu zatvora, javnost sve vreme postavlja pitanje da li je i ona dovoljna? Život jedne preksrasne devojčice se ugasio na monstruozan način, a krivac za to je u zatvoru, u kojem, kako je više puta u javnosti istaknuto, živi u boljim uslovima nego pedeset odsto stanovnika Srbije.

UBICE DECE U ZATVORIMA ŽIVE BOLJE OD POLA LJUDI U SRBIJI: Otac Tijane Jurić oglasio se posle ZLOČINA U ZAJEČARU

– Ubica mog deteta danas živi u zatvoru bolje od polovine stanovnika naše zemlje. Imaju klimu, teretanu, TV i sve mu je plaćeno. Ne samo da je to bolno za porodice žrtava nego je i sramotno – kaže otac ubijene Tijane.

Kasapin igra igrice, trenira, gleda filmove...

Nakon što je uhapšen Đuriću je dodeljeno mesec dana detaljnog posmatranja, odnosno, zdravstvenih, psihijatrijskih i bezbednosnih procena. Određen mui je individualni program postupanja, koji je isključio mogućnost dea sa nekim deli sobu.

UBICA TIJANE JURIĆ U "LUKSUZNOM ZATVORU": Igra igrice, trenira, gleda filmove. Evo kako izgleda ROBIJA Dragana Đurića

Foto: Facebook/Dragan Djuric , infolink.rs Foto: Facebook/Dragan Djuric , infolink.rs

On se nalazi se u ćeliji sam i u njoj ima kablovsku televiziju, toplu vodu, tuš-kabinu, čučavac. Uz radni sto sa dva mesta tu su i dva ormana i kreveta, a ima pravo i na korišćenje konzole sa igricama. Ima tri obroka. Buđenje je u 6.30 sati, a na spavanje odlaze u 21.30.

– Ima pravo na dvočasovnu šetnju dnevno i bavljenje sportskim aktivnostima tokom vikenda, ukoliko to želi. Njegovo psihičko stanje i držanje je vrlo korektno od dolaska u ovu ustanovu 28. oktobra. Ponaša se sasvim normalno, nije sklon incidentima i ne pokazuje znake depresije. Za sada nije imao posete članova porodice – ističe izvor.

Ali, da Dragan Đurić nije zadovoljna ni svim privilegijama koje su mu date, pokazuje i to da priprema zahtev za sud, kako bi mu se ponovilo suđenje, i kako bi u eventualnom novom postupku bio oslobođen.

Foto: Facebook/Dragan Djuric Foto: Facebook/Dragan Djuric

MONSTRUM ŽELI NA SLOBODU: Ubica male Tijane Jurić traži novo suđenje!

– Tražio je da mu se fotokopira sva potrebna dokumentacija koja mu je neophodna za podnošenje zahteva za ponavljanje postupka. To u pravosuđu predstavlja vanredni pravni lek – rekao je izvor za Telegraf.

Igor Jurić, otac pokojne Tijane, je prokometariao da se nada da do ponovnog suđenja neće doći.

– Advokat Dragana Đurića, očigledno, ponovo želi da bude u centru paćnje, ali mi verujemo u sud i nadamo se da do toga neće doći – rekao je Jurić

Ponovno suđenje i eventualno umanjenje kazne bi, prema mišljenjima mnogih, zaista bilo apsurdno. Igranje igrica, vežbanje, uživanje pod klimom i razne druge benefite, ubice i silovatelji sigurno ne zaslužuju, ali se na žalost i to dešava. Surovost i apsurdnost života nameste da su nam anđeli pod zemljom, a monstrumima ne fali ni dlaka sa glave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA