≫ 

Sud poništio presudu za ubistvo narko-bosa Vojislava Škrbića!

Apelacioni sud je optuženom Dušanu Buhi produžio pritvor u kome se nalazi od 13. juna 2014. godine, dok je, Milan Buha i dalje u bekstvu

  • 1

Novosadski Apelacioni sud poništio je presudu kojom su Miloš Buha (45) i Dušan Buha (27) osuđeni na 18 i 15 godina zatvora za ubistvo Vojislava Škrbića (39).

DRAMA U NOVOM SADU: Zbog lažne dojave o BOMBI u zgradi Višeg suda, hitno prekinuta sva suđenja!

U saopštenju suda se navodi da je još 6. juna Sudsko veće donelo rešenje kojim su usvojene žalbe branilaca optuženih Miloša Buhe (45) i Dušana Buhe (27) te je prvostepena presuda Višeg suda, ukinuta, i predmet vraćen na ponovno suđenje.

UZ STEPINCA, PONIŠTENA PRESUDA I USTAŠKOM PUKOVNIKU: Erih Lisah, Pavelićeva desna ruka, automatski rehabilitovan

- Apelacioni sud je utvrdio da su žalbe osnovane, odnosno da je prvostepena presuda zahvaćena bitnim povredama odredbi krivičnog postupka, jer je presuda nerazumljiva, a samim tim i protivrečna razlozima presude - navodi se u ovom saopštenju.

Foto: Facebook/Vojislav Skrbic Foto: Facebook/Vojislav Skrbic

Naime, iz datog opisa radnji ne proizilazi da su utvrđene sve relevantne činjenice vezane za umišljaj Buha Miloša u odnosu na ubistvo Vojislava Škrbića, odnosno mogućnost dovođenja u opasnost života drugih lica.

Apelacioni sud je optuženom Dušanu Buhi produžio pritvor u kome se nalazi od 13. juna 2014. godine, dok je, podsetimo, Milan Buha i dalje u bekstvu, prenosi 021.rs.

Podsetimo još da je na suđenju Dušan Buha priznao da je 22. maja 2014. godine u kafiću "Gondola" ubio novosadskog narko bosa Vojislava Škrbića sa kojim je od ranije imao spor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    27. jul 2016 | 13:04

    Ako je ovaj na slici , ubijeni narko bos , onda mogu samo odgovarati prekrsajno , deratizacija , bez licence .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA