NATERALI SVEŠTENIKA DA KLEKNE, PA GA ZAKLALI: Pre ubistva islamisti izvodili obred, snimali i pričali na arapskom!

Časna sestra, koja se nalazila usred talačke krize u crkvi u Francuskoj, kaže da sveštenik hteo da se brani od islamista, ali se ipak dogodila tragedija

  • 9

Časna sestra iz crkve u Francuskoj, gde su danas dva napadača ubila sveštenika i držala taoce dok ih policija nije likvidirala, rekla je da su napadači snimali događaj u crkvi i da su naterali sveštenika da klekne pre nego što su mu prerezali vrat.

TERORISTA IZ FRANCUSKE BIO POZNAT POLICIJI: S nanogicom uleteo u crkvu i ubio sveštenika!

Prema njenim rečima, sveštenik je hteo da se brani, a onda se "dogodila tragedija".

OVOM SVEŠTENIKU SU PREREZALI GRKLJAN U SRCU FRANCUSKE: Bio je divan čovek, vernici su ga voleli (FOTO)

Sestra Danijela je za francusku televiziju BFM rekla su napadači snimali događaj u crkvi i da su oko oltara izvodili svojevrsni obred, govoreći na arapskom.

ZAKLALI SVEŠTENIKA PRE NEGO ŠTO SU UPUCANI: Krvavi detalji napada u francuskoj crkvi!

- To je jezivo - rekla je ona, prenosi AP. Odgovornost za napad preuzela je Islamska država.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanpedo

    26. jul 2016 | 19:05

    Ovo stvarno nema smisla. Ovo sto oni rade zaisata nemoze da bude u ime islama. Moguce da se svete za uzase koji su oni pretrpeli od strane evrospkih i americkih vojnika pa da se svete ali ove zlocone ni jedna vera ne moze da opravda a kamoli islam gde ovakve gnusne stvari eksplicitno zabranjuje.

  • Apostol

    26. jul 2016 | 19:02

    Kada su nase glave sekli bili su za Francuze borci za slobodu,a oni kiji su pisali i sprovodili Islamsju deklaraciju,zeleci da stvore serijatsku BiH,e ti su za njih bili gradjanske opcije a mi divljaci,pa i.pored svega sto.im se desava i dalje u nasoj zemlji podrzavaju teroriste! Licno mi je zao nevinog naroda,ali njihovo javno mnjenje i drzavna politika konstantno ugrozava Srbe i dovodi u opasnost cak i nas bioloski opstsnak,slepo podrzavajuci svakoga ko je protiv Srba. Ali onaj Gore sudi pravednije i po zasluzi!

  • Brale

    26. jul 2016 | 19:49

    Amerika nesme sama da udari na Rusiju. Sve radi da bi uvukla Evropu u rat. Dali je moguće da to narod još nije provalio. Sve su to plaćenici CIA-e.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA