NIJE ODOLEO: Putin hoće da upozna Babuške!

Predsednik Rusije osim toga što želi da upozna "moralne" pobednice Evrovizije - želi da se uveri da li je istina da u Udmurtiji, put koje će krenuti posle 20. juna, postoji samo jedan jedini televizor

  • 0

Predsednik Vladimir Putin će ovog leta, nakon putovanja u inostranstvo, posetiti "Buranovske babuške", koje su na Evroviziji u Bakuu osvojile drugo mesto, saopštio je danas pres sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

Tačan datum posete biće naknadno utvrđen, ali imajući u vidu da je Putinov program do samita G-20 u meksičkom Los Kabosu preopterećen, može se očekivati da će put Udmurtije krenuti posle 20. juna, kazao je Peskov, prenosi agencija RIA Novosti.

Putin je Babuškama za vikend, kada su ostvarile neverovatan uspeh na takmičenju u Azerbejdžanu, čestitao i poručio da će ih posetiti u Udmurtiji da bi video kako žive, i da bi se uverio da li je istina da u njihovom selu postoji samo jedan televizor.

Babuške su se danas vratile u Rusiju, a na aerodromu u Iževsku dočekalo ih je ovacijama oko 300 ljudi. One su zatim optutovale u Buranovo, gde će ih dočekati celo selo, prenosi ruska agencija. "Bakice" su inače veliki hit u Rusiji bile i pre ovogodišnjeg Evrosonga.

"Buranovske babuške" osvojile su drugo mesto sa pesmom "Party for everybody" (259 glasova). Pobedila je švedska pevačica Lorin (za čiju pesmu postoji sumnja da je plagijat), dok je treće mesto zauzeo srpski pevač Željko Joksimović.

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA