≫ 

PRVO JE PRETUKAO MAJKU I SESTRU, PA JE ZAKLAO POLICAJCA GORANA: Jezivi detalji pokolja u naselju Sredorek! (FOTO)

Dežuran te noći je bio policajac Goran Staniševski koji je sa još trojicom kolega došao u dorište kuće Bajramovskih

  • 14

Policajca Gorana Staniševskog ( 36 ), koji je sinoć sa još trojicom kolega došao u kumanovsko romsko naselje Sredorek da interveniše zbog porodičnog nasilja, nožem je ubio Enver Bajramovski (33), koji se godinama lečio u psihijatrijskoj bolnici „Bardovci“ u Skoplju.

Roditelji zločinca kažu da je njihov sin više od 20 godina bolovao od šizofrenije. Često je imao napade i agresivno se ponašao lomeći sve oko sebe. Poslednji put je iz psihijatrijske bolnice bio pušten kući 25. jula.

HOROR U NASELJU SREDOREK: Manijak ZAKLAO POLICAJCA koji je intervenisao zbog porodičnog nasilja!

- U petak sam ga odveo u bolnicu „Bardovci“, ali su ga doktori vratili veleći da je dobar. Mene umalo da ubije još tamo u bolnici, ali morali smo da ga vratimo kući. U početku je bio dobar, ali je uveče dobio napad. Prebio je svoju majku i sestru. Udarao ih je pesnicom po licu i glavi i jedva smo ih spasili. Ništa ne zna kada dobije napad, razgovara sa mrtvima i samo nam preti da će nas ubiti. Da su ga primili u bolnicu ovo se ne bi desilo - priča Muarem Bajramovski (72), otac zločinca.

kumanovsko naselje sredorek, foto sdk.mk Foto: sdk.mk

Iako isprebijani, roditelji pomahnitalog Envera Bajramovskog su uspeli da pozovu Hitnu pomoć da u duševnu bolnicu odvezu Envera.

Međutim, kada su stigli, lekari su videli da ne mogu sami da izađu na kraj sa agresivnim pacijentom, pa su zatražili policijsku asistenciju.

majka ubice policajca, foto printskin kanal5 tv Printskin: kanal5 tv

Dežuran te noći je bio policajac Goran Staniševski koji je sa još trojicom kolega došao u dorište kuće Bajramovskih. Kada ih je nasilnik ugledao pomahnitano je počeo da ih gađa staklenim predmetima, ali nikoga nije povredio.

kuca ubice policajca u naselju sredorek, oto printskrin kanal5 tv Printskrin: kanal5 tv

Njegov otac je upozorio policajce da sin u ruci drži nož, ali je već bilo prekasno.

Enver je nekoliko puta zabio nož u leđa Gorana Staniševskog. Na izlasku iz kuće, teško povređeni policajac je kolegama uspeo da kaže da mu teče krv niz leđa, nakon čega se srušio pored vozila Hitne pomoći.

Lekari su mu pružili prvu pomoć i odmah prebacili na hiruško odelenje bolnice u Kumanovu, ali spasa za policajca nije bilo. Ubrzo je podlegao brojnim ubodima noža.

Printskrin:  kanal5 tv Printskrin: kanal5 tv

 

Komšije ubice u romskom naselju Sredorek kažu da je Enver bio nasilan kada nije primao terapiju. Zato su ga se bojali i svi bežali od njega.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ezra

    31. jul 2016 | 20:46

    Pa sto ga nisu roknuli,kad je izbo coveka.sad ce ga hapse pa posto je lud ce da odsedi tri sata u domu zdravlja i opet jovo nanovo.

  • Alex

    31. jul 2016 | 22:59

    Da li ce da odgovara taj sto je rekao da je "dobar" i poslao ga kuci?

  • Aleksandar

    31. jul 2016 | 23:08

    Metak u čelo. Trajna terapija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA