Majka stradalog vojnika: Tramp ne zna šta znači žrtvovanje

Kanova je tako reagovala na Trampovu ocenu da ona nije ništa rekla tokom govora koji je njen muž održao na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u Filadelfiji zbog toga što kao muslimanka nema pravo da govori

  • 8

Majka stradalog američkog vojnika muslimanskog porekla koji je ubijen u Iraku žestoko je danas kritikovala republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa, koji je na Tviteru njenom mužu poručio da je "Hilari (Klinton) glasala za rat u Iraku", a ne on.

POŽARI GUTAJU GRČKU: Stihija na ostrvu Evia ponovo buknula

Rojters prenosi da je Gazala Kan, čiji je sin Humajun kao kapetan vojske SAD poginuo 2004. u napadu bombaša samoubice, navela da je Tramp neznalica kada je u pitanju islam i da on ne zna šta znači žrtvovanje.

Kanova je tako reagovala na Trampovu ocenu da ona nije ništa rekla tokom govora koji je njen muž održao na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u Filadelfiji zbog toga što kao muslimanka nema pravo da govori.

- Kada Donald Tramp priča o islamu, on pokazuje da je neznalica. Donald Tramp je izjavio da je u životu podnosio žrtve. Ne zna on šta znači reč žrtvavovanje - napisala je Kanova u autorskom tekstu za list "Vašington post".

AP prenosi da je Tramp jutros na Tviteru nastavio da kritikuje njenog supruga Kajzira Kana.

- Mene je gospodin Kan divljački napao na demokratskoj konvenciji. Zar ja nemam pravo da odgovorim? Hilari je glasala za rat u Iraku, nisam ja! - tvitovao je Tramp.

Pogledajte vesti koje su obeležile nedelju za nama:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    31. jul 2016 | 20:29

    A za koga ste vi nesrecna gdjo zrtvovali svog kapetana sina, za komitet 300, za Bilderberg grupu, za Rotsilda, za Rokfelera, za Sorosa, za MMF, za svetsku banku, za Vol strit, za masoneriju, za Klintonove, za Busove, ako ste bili u ubedjenju da je za obican narod u Americi, on nimada tamo nije imao sta da trazi i nije trebao da ide. Jeste li vi tu zetvu doziveli u vidu toga sto je doprineo da se razvali i nestane jedna stara civilizacija, jel taj doprinos u cidu nestanka te zemlje, jel taj dpprinos u vidu krvavog rata koji ste izazvalii kolona izbeglica koje nesrecno bauljaju po Evropi i preko Srbije. Gdjo sta ce on u Iraku i bilo gde osim da ubija za olos koji je tako bezocno kreirao ovu danasnju izbezumljenu lopovsku, samozivu, necovecnu civilizaciju.

  • Putin R.S

    31. jul 2016 | 20:48

    A jel ti znas zasta se tvoj sin zrtvovao?

  • Gekke Joopi

    31. jul 2016 | 19:38

    A ja bi pitao tu majku, sta je to dobro taj njen sin napravio u Iraku?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA