Spomenik Jeleni Marjanovic biće gotov na njen 33. rođendan

- Još uvek nismo odlučili konkretno šta da napišemo - rekao je Zoran Marjanović, muž svirepo ubijene Jelene Marjanović

  • 23
Jelena Marjanović Krsmanović, groblje, cveće, Zbeg Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Vladimir Marjanović, svekar monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, rekao je za Telegraf da će porodica Marjanović sutra obeležiti četiri meseca, koliko je prošlo od ubistva pevačice, a najavio je i da planiraju da spomenik bude gotov do njenog 33. rođendana.

- Sutra ćemo ići na groblje i na nasip, kao što idemo svakog drugog dana. Obeležićemo to u krugu porodice - rekao je Vladimir Marjanović, i dodao da se spomenik Jeleni Marjanović radi i dodao:

OBRT U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Inspektor koji je znao SVE o ovom svirepom zločinu pobegao u Nemačku!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Spomenik se radi. Treba da bude gotov do Jeleninog rođendana, koji je 29. avgusta.

Meštani Borče imaju NOVU TEORIJU! INSPEKTOR TOŠA UZEO JE MITO ZBOG SLUČAJA JELENE MARJANOVIĆ

Podsetimo, Zoran je za Telegraf nedavno govorio šta će biti napisano na spomeniku i rekao je da će to najverovatnije biti stih neke Jelenine pesme.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Još uvek nismo odlučili konkretno šta da napišemo. Biće to ili stih iz neke Jecine pesme ili će neko od tekstopisaca da napisati nešto novo. Na ploči na nasipu biće uklesana Jecina slika s datumom rođenja i smrti – izjavio je tada suprug ubijene pevačice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte video kako izgleda spomen-ploča:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STELA

    5. avgust 2016 | 18:02

    Oni koji su izvršili ovakav surov zločin definitivno neće srećno okončati, ma ko to bio? U ovom zločinu se sabralo svo zlo današnice srpskog društva i države.Na žalost, bolesni umovi uništavaju sve što je dobro.Lepa i talentovana Jelena iza sebe je ostavila mnogo toga, a najveće njeno bogastvo je njena ćerkica Jana.Ugašena jedna mladost, uništen jedan život. Totalno smrskana lobanja. UŽAS! Jelena bila si biser, počivaj u rajskom vrtu.

  • Dobi

    2. avgust 2016 | 13:28

    Pisete gluposti,glavni inspektor koji je radio na slucaju je Boza a ne ovaj kleptoman koji je pobegao.Priznajte otvoreno da ste svi podmiceni da slucaj ostane nerazresen.Ovo treba da se popne na visi nivo i sudski ispitaju svi koji su radili na slucaju,krivicno gonjenje im ne gine, ako postoji pravna drzava.Ovo je flagrantan slucaj mahinacije i korupcije u kriminalistickoj sluzbi drzave Srbije.Ovo ne moze da vam prodje u narodu, ako nista drugo, ostace zapamceno kao najvece ruglo i prevelika prljavstina u kriminalistickoj sluzbi.

  • nikola

    1. avgust 2016 | 16:47

    sve je to sranje sto se desilo i monstruma naci i kazniti ali ne mogu da veujem. da toliko prostora u medijima ima ovo ubistvo da je postalo kao spanska serija nazalost... zasto je njeno ubistvo vise vredno od drugog ili treceg. jel zbog toga sto je bila poznata? sad jos i spomenik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA