MARIJA JOVANOVIĆ BI DANAS IMALA 14 GODINA: Monstrum Mladen Ogulinac ju je silovao i ubio, imala je samo 8 godina!

  • 11

Porodica Jovanović iz Starih Ledinaca kod Novog Sada ne može da preboli ubistvo svoje ćerke. Danas, na Ilindan, Marija bi napunila 14 godina.

REGISTAR PEDOFILA U SRBIJI POČEO DA RADI! Upisane prve četiri osobe PO MARIJINOM ZAKONU!

Devojčicu, koja je u Srbiji postala simbol borbe protiv pedofila, sa nepunih osam godina silovao je i ubio komšija monstrum Mladen Ogulinac, koji je umro u zatvoru baš na njen rođendan.

Dom Jovanovića u Starim Ledincima kod Novog Sada i šest godina nakon silovanja i ubistva male Marije prekriven je tugom i bolom. Devojčicu iz komšiluka, koja tada nije napunila ni osam godina, 26. juna 2010. silovao je, a zatim ubio na zverski način, Mladen Ogulinac (52), silovatelj povratnik.

Foto: Naše Novine Foto: Naše Novine

Danas bi Marija imala 14 godina. Njeni najrođeniji, majka Gordana, otac Slobodan i brat Ognjen, na svakog Svetu Iliju već šestu godinu odlaze na njen grob, pale sveće i mole se da se sudbina njihove ćerke ne ponovi nijednom detetu.

MALA MARIJA KONAČNO DOBIJA SVOJU ULICU: Ovim delom Srbije svi će hodati S TUGOM I SREĆOM U SRCU!

Monstrum koji je počinio zločin, umro je dva meseca nakon zločina u zatvoru od srčanog udara, i to baš na Svetog Iliju, na dan kad je mala Marija trebalo da proslavi osmi rođendan.

- Žao mi je što je zlotvor umro pre suđenja i izricanja kazne. Stigla ga je Božija ruka, nadam se da gori u paklu, gde mu je i mesto - rekao je Marijin otac Slobodan.

Podsećamo, malu Mariju je ubio meštanin Mladen Ogulinac, ranije osuđivan zbog seksualnih delikata. Monstrum je prvo seksualno zlostavljao, potom ubio i ostavio u šipražju samo stotinak metara od njene kuće.

Prethodna Vlada Srbije utvrdila je Marijin zakon još aprila 2012. godine, na predlog Slobodana Jovanovića.

Predlog zakona predviđa da svi koji su bili osuđivani za seksualne delikte imaju obavezu da se, posle odsluženja kazne koja može biti i do 15 ili 20 godina, redovno javljaju policiji, socijalnim centrima, psihijatrima i neće smeti da prilaze blizu školama, obdaništima, igralištima i tamo gde ima dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    2. avgust 2016 | 09:41

    I onda mi neki pametnjamovici salje kometare kako ih ne treba ubijat,kako je to divljastvo,i bla,bla,TREBA IH NA RAZANJ STAVIT I ISPEC.

  • Andja

    2. avgust 2016 | 09:41

    Boze .. Tuga...:((

  • NN

    2. avgust 2016 | 13:45

    I šta je država promenila od tada, bivša i sadašnja vlast, sve isto, odnosno još više ovakvih teških i tužnih dešavanja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA