RUSI SE OPRAŠTAJU OD SVOJIH VOJNIKA: Roman i Aleksej su poginuli u vihoru sirijskog rata (FOTO) (VIDEO)

U ruskom helikopteru koji je juče oboren, nalazila se tročlana posada i dva oficira iz Ruskog centra za pomirenje zaraćenih frakcija u Siriji

  • 7

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je izjavio da su članovi posade Roman Pavlov i Aleksej Šorohov, koji su se juče nalazili u oborenom helikopteru od strane pobunjenika u Siriji, hrabro poginuli pokušavajući da smanje broj civilnih žrtava na zemlji.

DŽIHADISTI ZVERSKI MUČE RUSE: Izvukli ih iz oborenog helikoptera i slikali krvave scene (UZNEMIRUJUĆE)

Ruski transportni vojni helikopter Mi-8 oboren je juče u Siriji iznad oblasti koju pod kontrolom drži teroristička grupa Džabhat al-Nusra i s njom povezane grupe umerene opozicije.

Foto: VK Foto: VK

U letelici se nalazila tročlana posada i dva oficira iz Ruskog centra za pomirenje zaraćenih frakcija u Siriji.

Foto: VK Foto: VK

Da podsetimo, letelica je oborena vatrom sa zemlje, dok je letela ka vazduhoplovnoj bazi Hmejmim nakon što je isporučio humanitarnu pomoć gradu Alepu, pri čemu je poginulo svih pet osoba.

Na internetu su se pojavili i snimci na kojima se vidi kako grupa muškaraca vuče kroz prašinu telo ruskog pilota koji je poginuo. Nakon toga, telo je ubačeno u kamion, a te prizore je iz neposredne blizine gledalo više desetina ljudi, koji su snimali fotografije i video snimke.

Na snimcima se vide i lični predmeti pet članova posade ruskog helikoptera, uključujući ruske vozačke dozvole, pasoše, kao i pravoslavne ikone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    2. avgust 2016 | 19:00

    Atomske Putine UNISTI GAMAD KAKVA HUMANITARNA POMOC

  • Aleksandar

    2. avgust 2016 | 23:17

    Nadam se da će Rusi da unište sve što je moguće. Tamo ni trava više ne mora da raste. Te životinje nisu zaslužile život.

  • Valjevo

    2. avgust 2016 | 13:49

    Večna slava braćo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA