MISTERIOZNO UBISTVO NA RTNJU: Da li je supružnike iz Sokobanje ipak LIKVIDIRAO NEKO TREĆI?

Obdukcija bračnog para baca novo svetlo na zločin kod Rtnja. Dejan Canić ima dve, a Marina jednu ranu nanetu vatrenim oružjem

  • 3

Nije isključeno da je supružnike Marinu (39) i Dejana (52) Canića iz Sokobanje, čija su tela pronađena u ponedeljak podno planine Rtanj kod Boljevca, ubila treća osoba, pokazuju najnoviji detalji iz istrage.

HOROR NA RTNJU: Muž i žena otišli da se pomire, on je ubio, pa izvršio samoubistvo?

Iako se u početku spekulisalo o tome da se radi o ubistvu i samoubistvu, posle prvih rezultata obdukcije policija ne može sa sigurnošću da kaže šta se tačno dogodilo, saznaju "Novosti".

Naime, prema informacijama ovog lista, Dejan ima dve, a Marina jednu ranu nanetu vatrenim oružjem. Obdukcijom, koja je trajala više od sedam časova, nije sa sigurnošću moglo da se potvrdi da su u pitanju ubistvo i samoubistvo. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je Caniće ubila treća osoba dok su oni bili u napuštenom kamenolomu. Tu su zastali nakon što su se u nedelju vraćali s ručka u hotelu na Rtnju.

Takođe, ni motiva, osim varoških spekulacija za ubistvo i samoubistvo - nema. Sve komšije kažu da su Canići, uprkos razlici u godinama, imali skladan brak, iz kojeg imaju dve ćerke. Sagovornici čak navode i da je Dejan sve vreme bio uz Marinu, koja je bolovala od karcinoma.

Pištolj kojim su Canići usmrćeni pripada njegovom rođaku. Komšije kažu da je u nedelju došlo do prepirke između Marine i Dejana, ali i da su se oni posle toga izmirili i krenuli na ručak. Usput su se, navodno, dogovorili da vežbaju gađanje u napuštenom kamenolomu.

- Tela Marine i Dejana su pronađena u ponedeljak po podne - navodi za ovaj list izvor blizak istrazi. - U ovom trenutku nije sa sigurnošću moguće ustanoviti da je suprug ubio ženu, ali ni da je bilo obratno.

Naš sagovornik kaže i da treba sačekati nalaz parafinske rukavice, kako bi se ustanovilo da li je neko od ubijenih supružnika držao pištolj.

- Sve dok se taj nalaz ne obavi, a što se očekuje narednih dana, ne možemo isključiti mogućnost da je Caniće ubila treća osoba - nastavlja izvor. - Svi tragovi s mesta tragedije su uzeti i istraga je u toku.

Izvor "Novosti" napominje i da su tela supružnika pronađena pored automobila.

- Dejan je imao dve prostrelne rane, a Marina jednu - navodi on. - U ovom trenutku su zbog svega toga sve opcije otvorene.

Supružnici su sahranjeni juče u Sokobanji, a njihova tela su položena u istu grobnicu.

Nestanak supružnika policiji su prijavili rođaci, jer Marina i Dejan nisu odgovarali na telefonske pozive.

- Svi znaju da su Marina i Dejan lepo živeli - navode komšije. - Dejan je bio miran čovek, ni mrava ne bi zgazio. Niko ne veruje da je on mogao da ubije svoju suprugu pa da presudi sebi.

Priču komšija potvrđuju i u sokobanjskom Centru za socijalni rad, gde ističu da nije bilo prijava za nasilje u porodici Canić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AntiBot

    4. avgust 2016 | 17:25

    Mislim da su ipak bili vanzemaljci iz piramide Rtanj.

  • Moj rodjak sa sela

    4. avgust 2016 | 22:53

    Velike su vrucine i vlaga. Da nisu "Predatori"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA