STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE NA JEZERU: Žena se udavila posle svađe s mužem, na telu tragovi nasilja

- Oko 12:10 časova, 3. avgusta policiji u Makedonskoj Kamenici se javila majka T.S. i prijavila da su njena ćerka i zet D.S. imali bračni nesporazum i da su sa „ford fiestom“, štipskih registarskih oznaka, krenuli ka Delčveu. Majka će čula vrisak ćerke i zato je posumnjala da se nešto dešava - izjavila je portparolka MUP-a, Liza Bendevska

  • 0

Prekjučerašnoj tragediji na jezeru Kalimanci prethodila je svađa i tuča supružnika iz sela Dulica blizu Makedonske Kamenice. Na to ukazuju tragovi automobila „ford fiesta“ u kome su bili, jer su direktno vodili u akumulaciono jezero, kao i kasniji nalazi patologa koji su na telu pokojne žene utvrdili povrede glave, desne nadlaktice i gornjeg dela leđa. Međutim, obdukacija je pokazala da je smrt nastupila kao rezultat davljenja u vodi.

BRAČNI PAR SLETEO AUTOMOBILOM U JEZERO U MAKEDONIJI: Pronađeno telo žene, za lešom muškarca se još uvek traga!

Nestanak ćerke T. S. ( 31 ), koja je kasnije pronađena udavljena u jezeru, policiji je prijavilanjena majka, potvrdili su iz MUP Makedonije.

- Oko 12:10 časova, 3. avgusta policiji u Makedonskoj Kamenici se javila majka T.S. i prijavila da su njena ćerka i zet D.S. imali bračni nesporazum i da su sa „ford fiestom“, štipskih registarskih oznaka, krenuli ka Delčveu. Majka će čula vrisak ćerke i zato je posumnjala da se nešto dešava - izjavila je portparolka MUP-a, Liza Bendevska.

Juče popodne, prilikom obilaska akumulacije, dežurni policajac je u mestu Ribnica primetio beživotno telo žene u vodi i odmah o tome obavestio pretpostavljene. Istražna ekipa iz policijske stanice Delčevo izvukla je beživotno telo žene, ali od njenog supruga D. S. ( 41 ) i automobila u kome su se vozili nije bilo ni traga, pa su danas na to mesto poslati gnjurci specijalne policijske jedinice, koji još uvek ništa nisu pronašli.

Foto: Wikipedia/Rašo Foto: Wikipedia/Rašo

Budući da su lekari Zdravstvenog doma u Makedonskoj Kamenici utvrdili da na telu žene postoje tragovi nasilja, pretpostavlja se da su se, s obzirom na povrede po telu, supružnici svađali i tukli pre tragičnog događaja.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA