AUTOMOBILOM SLETELI SA PUTA I SURVALI SE U PROVALIJU: Troje poginulo, među njima brat i sestra!

U saobraćajnoj nesreći su poginuli Azem Karabrahami (21) iz sela Malo Ostreni, njegova sestra Elena Bajrami (32) iz sela Tučepi i Musa Nuredini (35) iz sela Malo Ostreni, koji je vozio auto

  • 1

Tri osobe su poginule, a jedna je teže povređena u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod sela Trebište u zapadnom delu Makedonije.

 

JEZIVI DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Dečak (7) se bori za život, roditelji poginuli, smrtonosni karambol izazvao SRBIN? (FOTO)

 

Od zadobijenih povreda na samom mestu nesreće su poginuli Azem Karabrahami (21) iz sela Malo Ostreni, njegova sestra Elena Bajrami (32) iz sela Tučepi i Musa Nuredini (35) iz sela Malo Ostreni, koji je vozio auto.

 

Teško povređeni Gentian Sula (27) prvo je bio odnet u Opštu bolnicu u Debar, ali je nakon ukazane medicinske pomoći transportovan u regionalnu bolnicu pograničnog albanskog grada Peškopeja, udaljenog dvadesetak kilometara od Debra.

 

Nesreća se dogodila na ulazu u selo Trebište. Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila Musa Nuredini je izgubio kontrolu zbog prevelike brzine, pa je auto izleteo sa puta i zajedno sa putnicima se survao u provaliju.

 

Inače, nakon otvaranja graničnog prelaza Trebište – Džepište, žitelji Golog Brda, planinske oblasti u istočnom delu Albanije, često dolaze u obližnji makedonski grad Debar, zbog kupovine.

 

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA