POMAGAO POVREĐENIMA PA POGINUO: Tuga i užas na auto-putu kod Aleksinca! (FOTO)

Makedonac, koji se nalazio u "kamperu“, a koji se kretao iza "pežoa“, videvši nezgodu istrčao je da pomogne unesrećenima, tada je na njega naleteo "mercedes“ mađarskih registarskih tablica i usmrtio ga na licu mesta

  • 12

Državljanin Makedonije, sa boravištem u Nemačkoj, star 44 godine, poginuo je u jutros u saobraćajnoj nesreći oko 4.50 sati na auto-putu Beograd – Niš kod Aleksinca, kada je izašao da pomogne ljudima povređenim u drugoj saobraćajnoj nezgodi.

UBIO BICIKLISTU PA POBEGAO: Policija ga našla za manje od sat vremena

Tragediji u kojoj je on stradao, naime, prethodila je saobraćajna nezgoda koju je izazvao vozač "pežoa 5008“, takođe, nemačkih registarskih oznaka. On je krećući se iz pravca Niša ka Beogradu u blizini benzinske pumpe, najverovatnije zbog toga što se uspavao, udario u zaštitnu ogradu.

UŽAS NA AUTO-PUTU: U stravičnom prevrtanju automobila vozač ostao na mestu MRTAV, njegova žena povređena!

Makedonac, koji se nalazio u "kamperu“, a koji se kretao iza "pežoa“, videvši nezgodu istrčao je da pomogne unesrećenima. Međutim, na njega je naleteo "mercedes“ mađarskih registarskih tablica i usmrtilo ga na licu mesta.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Na mestu nesreće izašla je saobraćajna policija i osnovni javni tužilac iz Aleksinca, koji su obavili uviđaj. Zahvaljujući efikasnoj intervenciji saobraćajaca koji su preusmeravali vozila, izbegnut je duži zastoj na autoputu.

(D. R.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    6. avgust 2016 | 12:08

    Страшно.Почивај у миру добри човече.

  • Србољуб

    6. avgust 2016 | 12:50

    Саучешће породици!Ако је за утеху,страдао је ЧАСНО,чинећи добро дело. Верујем да сад гледа красоте Раја! Био сам са свештеницима на хиљаде стотине сахрана,као појац... Код добрих људи,осећао се неки Небески мир,и глас се сам отвара да поје(заупокојене песме),а код лоших се стеже све и осећа немир. То су мени знакови присуства Анђела или Нечастивог коме је човек служио за живота! Знам да многи мисле негативно о овоме али,мени је битно само оно шта Бог и добри људи(искрено верујући) мисле !

  • Game Over

    6. avgust 2016 | 11:32

    Jutros prošao kolona je bila 2km možda I vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA