PEDOFILI NAPADAJU: U istom danu nasrnuli na dve maloletne devojčice

Ova dva napada pedofila su prva zabeležena ovog leta u policijskoj evidenciji u istočnoj Makedoniji

  • 4

Pedofili su počeli da napadaju i u istočnoj Makedoniji, a u istom danu dogodila su se čak dva napada na maloletne devojčice, u gradovima Sveti Nikole i Kočani.

STIŽU STROŽE KAZNE ZA PEDOFILE I SILOVATELJE U SRBIJI: Razmatraće se i uvođenje KASTRACIJE, ako neko podnese inicijativu!

Prema saopštenju policije, juče oko podne pedofil je sačekao devetogodišnju devojčicu u ulazu jedne zgrade u Svetom Nikoli. Ispred prestravljene devojčice, skinuo je pantalone i počeo da se zadovoljava. Uspaničena devojčica je ipak uspela da pobegne i o svemu obavesti svoje roditelje, a oni policiju. Kasnije je ona u prisustvu tužioca i predstavnika Centra za socijalni rad prepoznala pedofila. Reč je o V.O. ( 46 ) iz Svetog Nikole, koji je strpan iza rešetaka.    

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Istog dana uveče, u Kočanima, pedofil je pokušao da siluje 11-godišnju devojčicu. Prišao joj je iza leđe, zagrlio je i počeo da mazi po celom telu. Iako uplašena, ona je smogla snage da se odupre napasniku. Prvo je počela na sav glas da vrišti i doziva u pomoć, a potom je iz sve snage sa mobilnim telefonom pedofila tresnula u glavu. Sekunde su bile dovoljne da pobegne, a policija traga za njim.

Ova dva napada pedofila su prva zabeležena ovog leta u policijskoj evidenciji u istočnoj Makedoniji.

(D.J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    6. avgust 2016 | 15:29

    Samo pooszrite zakon,vesajte ili ih kastrirajte i nikad nijedan nece vise dete pogledati a ni na pamet mu nece pasti da je dodiruje ili nedao bog nesto lose ucini,menjajte zakon i da bude sto okrutniji prema tim zivotinjama od ljudi

  • @nenad€

    6. avgust 2016 | 16:27

    Tetovaza na celu

  • nikola

    6. avgust 2016 | 17:45

    Ovaj prvi nije pedofil nego manijak, u svakom slucaju lepo ce se provesti u zatvoru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA