FRANCUSKI POLICAJCI BIBER-SPREJOM PROTIV IZBEGLICA: Prskali ih u lice, migranti skakali u more! (VIDEO)

Migranti su skakali sa puta i hodali između stena, dok su neki čak skakakli u more, samo da bi se probili do obećane zemlje

  • 8

Francuski policajci su upotrebili biber-sprejeve kada je grupa migranata pokušala silom da uđe iz Italije u Francusku. Incident se dogodio u pograničnom talijanskom gradu Ventimiglija.

BIBER-SPREJOM NA IZBEGLICE: Slovenačka policija isprskala migrante, Austrija postavila barijeru!

Na snimku su prikazane stotine izbeglica iz Etiopije, Sudana i Eritreje koje pokušavaju da prođu kroz policijski kordon.

Oni skaču sa puta i uskim prolazom između stena zaobilaze policajce, a jedan od njih je čak uskočio u more kako bi došao do Francuske.

Ovaj talas izbeglica je iznenadio policije Francuske i Italije, iako je ovaj gradič često odredište velikom broju migranata koji dolaze morem u Italiju.

Na ovom mestu je čak prošle godine podignut nelegalni izbeglički kamp koji je policija raščistila.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    8. avgust 2016 | 16:14

    Terajte stoku nazad

  • mihailovic

    8. avgust 2016 | 16:34

    TERAJ SVU TU STOKU NAZAD IDAKLE SU I DOSLI TO SU MAHOM SVE TERORISTI KAD SE EX YU RASPADALA IZBEGLICE IZ EX YU SU BILE CELE PORODICE ZENE DECA VECINA A OVI DANAS IZ AFRIKE I ARAPSKIH ZEMALJA VECINA VOJNO SPOSOBNI I TO SAMO MUSKARCI. TO SU ISIS TERORISTI KAO TROJANSKI KONJ U EVROPU. SVE TO IZBACITI IZ EVROPE VOJNOM SILOM AKO SE MORA

  • mm

    8. avgust 2016 | 23:07

    E obo je pravi snimak. Ni jedne zene a ni deteta na snimku. Sad se vidi prava istina sve mladi i vojno sposobni za .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA