DETE (3) IZGUBILO ŽIVOT U BIZARNOJ NESREĆI: Igralo se sa magarcem i nastradalo!

Od zadobijenih povreda dete je na licu mesta umrlo

  • 3

Trogodišnje dete iz sela Desovo blizu makedonskog grada Prilep stradalo je u nesvakidašnjoj i bizarnoj nesreći. Roditelji su ga ostavili samog da se igra sa magarcem u selu, ne sluteći da će doći do tragedije.

POMOĆ PRIJATELJIMA IZ MAKEDONIJE: Mehanizacija i ljudstvo iz Srbije kao pomoć za sanaciju štete od poplava!

Nažalost, igra deteta i životinje imala je tragične posledice.

Iz policije su saopštili da se dete uplelo u oglavnik za magarca, koji je u tom trenutku krenuo, i za sobom po zemlji počeo da vuče nesrećno dete.

Od zadobijenih povreda dete je na licu mesta umrlo, a kada je doneto u prilepsku bolnicu lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J

    8. avgust 2016 | 20:43

    Boze ostaviti dete od 3 godine samo SA magarcem od najmanje 150kg. Roditelji uzas. Jadno dete:-(((

  • milos

    8. avgust 2016 | 22:57

    nama vise nista nije sveto!ubijamo i mucimo zivotinje,ostavljamo decu gde stignemo i sa kime stignemo.da nam magarci,kucici,gorile itd cuvaju decu.ccc odosmo u pm svi ,ceo svet ode do djavola.i samo nam je u glavi da se pljujemo,mrzimo...sad je verovatno magarac kriv i dobice otkaz kao dailja.jadno dete neka ga sada andjeli cuvaju kada nismo mi mogli da ga sacuvamo na ovome svetu :( tuga i jad!

  • Nira

    9. avgust 2016 | 05:14

    Kad bih rekla da su u ovom slučaju rođitelji ispali magarci uvrijedila bih magarce ostaviti djete da se igra samo sa životinjom je vrhunac gluposti i neodgovornosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA