≫ 

HTEO DA NAPRAVI POKOLJ NA UTAKMICI BUNDESLIGE: U Nemačkoj uhapšen visoki funkcioner ISIS-a

Osumnjičeni je uhapšen tokom rutinske policijske provere

  • 0

Nemački specijalci uhapsili su čoveka osumnjičenog da je pripadnik Islamske države, koji je predstavljao bezbednosnu pretnju po utakmicu kojom će biti otvorena nova sezona u najboljoj fudbalskoj ligi u Nemačkoj, prenosi AFP.

U PARIZU UHAPŠEN AVGANISTANAC koji je planirao još jedan TERORISTIČKI NAPAD

- Postoje indikacije da je nešto spremano vezano za početak sezone u Bundesligi - rekao je ovoj agenciji portparol Ministarstva unutrašnjih poslova nemačke savezne države Rajna-Palatinat.

On je naveo da je osumnjičeni uhapšen u petak u gradu Muterštatu, ali je odbio da iznese više detalja o pretnji ili osumnjičenom.

AFP podseća da nova sezona u nemačkoj Bundesligi počinje 26. avgusta utakmicom u kojoj će aktuelni šampion Bajern iz Minhena ugostiti Verder iz Bremena.

Osumnjičeni je kako se veruje "visoki predstavnik militantne terorističke Islamske države," piše Bild u onlajn izdanju, prenosi Rojters.

Osumnjičeni je uhapšen tokom rutinske policijske provere. Nemačke vlasti su imale dojavu od jednog čoveka iz zatvora u susednoj saveznoj nemačkoj državi Severna Rajna-Vestfalija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA