Mladić ukrao mali avion, pa se srušio i poginuo na licu mesta

Letelicu je ukrao na nekih 100 kilometara od mesta rušenja aviona

  • 9

Kanađanin star 20-ak godina poginuo je u blizini Toronta kada se srušio mali avion koji je on ukrao, saopštila je kanadska policija.

DECA VRIŠTALA I PLAKALA, LJUDI BILI IZBEZUMLJENI: Zastrašujuće sletanje aviona, zbog oluje promašio pistu za 400 metara (VIDEO)

Kako je preneo AFP, navedeno je da se avion "pajper PA-38-112 Tomahavk" srušio u ranim jutarnjim časovima kod grada Piterboro na obali jezera Ontario.

Policijska inspektorka iz tog grada Lin Buler izjavila je da je izgleda mladić, koji je stradao na licu mesta "pokušavao da prizemlji avion". 

Nije poznato da li je on imao letačku dozvolu ili iskustva u letenju avionom.

Letelicu je ukrao na nekih 100 kilometara od mesta rušenja aviona.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

    12. avgust 2016 | 21:17

    Meni je moglo da se dogodi slično pre dve godine kada su mi dvojica klinara pokušali da ukradu avion. Izgurali su ga iz garaže i iz dvorišta da ne bi pravili buku. U avionu je bilo oko 84l goriva što je dovoljno da se leti celu noć. Jedini problem im je bio što nisu mogli da startuju motor jer sam taj dan izvadio akumulator i stavio ga u Yuga jer je akumulator od kola "crkao" još pre sedam dana. Oni su gurali avion niz ulicu osam puta ali nisu mogli da provale zašto neće da upali! Naišao je i jedan čovek sa traktorom ali nije imao kablove da prespoji. Od tog dana nikada ne držim ne zaklopljena vrata na avionu čak i kada je u garaži a kamoli u dvorištu ili na terasi!

  • S. S.

    12. avgust 2016 | 21:02

    E some

  • ???

    12. avgust 2016 | 21:25

    Debil

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA