DANIJEL SE OBESIO JER SU GA DRUGARI MUČILI: Kad je policija pročitala oproštajno pismo, privela je SVE PROFESORE (VIDEO)

- Danijel je smatrao da je cela škola znala šta mu se dešava, ali su mu se svi smejali iza leđa. Osećao se poniženo - kažu roditelji koji su u četvrtak pronašli dečaka obešenog u porodičnom domu

  • 7

Trinaestogodišnji dečak Danijel Ficpatrik sa Long Ajlenda oduzeo je sebi život u četvrtak, zbog maltretiranja školskih drugova koje više nije mogao da izdrži.

TERALI DEČAKA (13) DA PIJE URIN, A NISU IZBAČENI IZ ŠKOLE: Ovakvo MALTRETIRANJE još nije zabeleženo U SRBIJI!

U oproštajnom pismu koji je tinejdžer ostavio navodi da su ga njegovi drugovi iz Katoličke akademije "Sveti anđeli" nazivali pogrdnim imenima i nisu želeli da komuniciraju sa njim.

- Predajem se - napisao je u tom pismu, naglašavajući da ni profesori u toj školi nisu reagovali na njihovo nasilje, govoreći mu da će "sve biti u redu".

Danijelovi roditelji smatraju da je škola bila dužna da odreguje na stvari koje su se dešavale njihovom detetu.

- Smatrao je da je cela škola znala šta mu se dešava, ali su mu se svi smejali iza leđa. Osećao se poniženo - kažu roditelji koji su u četvrtak pronašli Danijela obešenog u porodičnom domu.

PROGOVORILI DRUGOVI UBICE IZ MINHENA: Evo šta su JEZIVO otkrili o njemu!

Dečakov otac postavio je na svoj profil na Fejsbuku video, u kome izražava zahvanost za sve reči utehe koje su mu pružili nepozanti ljudi, a sa ciljem da se ni jednom roditelju više ne desi da zbog vršnjačkog nasilja sahrani svoje dete.

Policija je privela profesore kako bi otkrila da li su oni zaista znali za nasilje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabrinuta

    14. avgust 2016 | 14:52

    Tužno. Kroz kakav pakao dete prolazi kad odluči da sebi oduzme zivot. Bilo je takvih slučajeva i kod nas. Kao roditelj užasnuta sam.

  • boro

    14. avgust 2016 | 16:43

    dijeca to nose iz kuće , ali to nije razlog da ja zaštitim svoje dijete . Imao sam priliku da dvojicu braće dignem od zemlje za uši i bacim u grmlje , jer moja ćerka je svetinja , ona se nesmije maltretirati . Nije problem i ruke im polomiti da su nastavili , pa neka onda dovedu i tatu da i njemu isto uradim . Samo zakon u svoje ruke , to je jedino efikasno .

  • zlata

    14. avgust 2016 | 22:40

    pocivaj u miru andjele!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA