DOK SU U GUČI SVI LUDOVALI, iza njihovih leđa dešavala se TAJNA OPERACIJA!

Tokom održavanja „Sabora trubača“ u Guči, „Zaječarske gitarijade“ i festivala „Nišvil“ kontrolisano je ukupno 37 ugostiteljskih objekata, a zbog utvrđenih nepravilnosti u radu privremeno će biti zatvorena 22 lokala

  • 0

Inspektori Poreske uprave Republike Srbije kontrolisali su prethodnog vikenda evidentiranje prometa preko fiskalnih kasa u Guči, Nišu i Zaječaru.

UDAR NA SPLAVOVE: Poreska uprava zatvorila 8 ekskluzivnih lokala!

Tokom održavanja „Sabora trubača“ u Guči, „Zaječarske gitarijade“ i festivala „Nišvil“ kontrolisano je ukupno 37 ugostiteljskih objekata, a zbog utvrđenih nepravilnosti u radu, odnosno neizdavanja fiskalnih isečaka i zatečenih neprijavljenih radnika, privremeno će biti zatvorena 22 lokala. Protiv vlasnika ovih objekata biće pokrenut postupak za utvrđivanje prekršajne odgovornosti.

U Guči su kontrolisana 22 ugostiteljska objekta, a privremeno će biti zatvoreno 12 lokala. U Zaječaru su nepravilnosti utvrđene kod tri od pet kontrolisanih poreskih obveznika, dok će u Nišu od 10 kontrolisanih ugostiteljskih objekata biti zatvoreno sedam.

Foto: Telegraf, Marko Todorović Foto: Telegraf, Marko Todorović

Pojačane kontrole evidentiranja prometa preko fiskalnih kasa, koje podrazumevaju angažovanje inspektora van propisanog radnog vremena i rad vikendom, biće nastavljene i u narednom periodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA