≫ 

MRTVO TELO GORANA D. PRONAĐENO ispred manastira Sveti Naum

I u Jezeru "Mladost" kod Velesa, pod nerazjašnjenim okolnostima, udavio se Goran. D. (43) iz skopskog sela Petrovec

  • 0

Ohridsko jezero je uzelo još jedan mladi život. Juče popodne u hladnoj vodi jezera do plaže vojnog kampa u manastirskom kompleksu "Sveti Naum" blizu Peštana pronađeno je telo 24-godišnjeg muškarca.

MOST ŽELJA POSTAO MOST OPASNOSTI: Čuvajte se ako prolazite ovuda na Ohridu! (FOTO)

Stotinjak metara od obale, njegovo beživotno telo primetili su kupači, koji su ga i izvukli na kopno.

Kada je došla Hitna pomoć, lekari su konstatovali da se mladić, čiji će identitet utvrditi obdukcija, udavio. Predpostavlja se da se u Ohridu nalazio na odmoru.

Koncesioner te plaže već treću godinu zaredom nema angažovane spasioce. Poslednji put na plaži je bilo spasioca 2012. Godine. U Crvenom krstu kažu da su im nekoliko puta ponudili spasioce, ali su uvek bili odbijani uz obrazloženje da će se sami pobrinuti o bezbednosti turista.

Foto: Telegraf.mk/Radovan Vujović Foto: Telegraf.mk/Radovan Vujović

I u Jezeru "Mladost" kod Velesa, pod nerazjašnjenim okolnostima, udavio se Goran. D. (43) iz skopskog sela Petrovec. On je sa trojicom drugova u prošlu subotu otišao na kupanje, a pošto se do ponoći nije vratio kući, nestanak je u SUP Veles prijavio njegov sinovac.

Policijski gnjurci su odmah počeli da pretražuju jezero, a telo nesrećnog čoveka je pronađeno tek juče popodne. Obdukcija treba da pokaže kako je nastupila smrt.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA