NEVIĐENA SRAMOTA: Da li je moguće da stranci prvo ovo vide kada uđu u Srbiju? (FOTO)

Iz Granične policije tvrde da održavanje toaleta na graničnim prelazima nije u njihovoj obavezi, već da odgovor na ovo pitanje treba potražiti u Direkciji za imovinu Republike Srbije. U Direkciji, pak, nismo uspeli da dobijemo odgovor na ovo pitanje do objavljivanja ovog teksta, jer je direktor na službenom putu

  • 19
Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Fotografija zapuštenog i prljavog toaleta sa graničnog prelaza Šid, koju je našoj redakciji poslao jedan čitalac, razljutila je javnost. Naime, prema rečima ogorčenog čitaoca, on i njegovi prijatelji bili su zgroženi zapuštenim toaletom, koji su zatekli na ovom graničnom prelazu.

Priložene fotografije, složićete se - u najmanju ruku su skandalozne.

Zadržavanje na granicama do 30 minuta: Evo gde se treba čuvati magle i sumaglice

Tragom ove fotografije, pokušali smo odgovore na pitanja (koja se sama nameću) da dobijemo od nadležnih i to - na nekoliko adresa. U Ministrastvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture tvrde da održavanje toaleta nije u njihovoj naležnosti, a u JP Putevi Srbije smo dobili odgovor da su oni odgovorni samo za toalete na auto-putevima i u blizini naplatne rampe, dok su toaleti na samim graničnim prelazima u nadležnosti Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije.

Iz Granične policije tvrde da održavanje toaleta na graničnim prelazima nije u njihovoj obavezi, već da odgovor na ovo pitanje treba potražiti u Direkciji za imovinu Republike Srbije. U Direkciji, pak, nismo uspeli da dobijemo odgovor na ovo pitanje do objavljivanja ovog teksta, jer je direktor na službenom putu.

Dok se nadležni organi ne dogovore i ne reše pitanje odgovornosti higijene ovih objekata, ovo će i dalje biti prve slike koje će stranci videti kada pređu neki granični prelaz i uđu Srbiju, pa požele da odu u toalet.

Kakav je vaš komentar na ove fotografije? Podelite ga sa nama...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    19. avgust 2016 | 13:14

    A toliko robijasa dangubi , umesto da nesto ovako odrzavaju , i dan i noc .

  • David

    19. avgust 2016 | 13:15

    tu se vidi nasa kultura.,mentalitet umesto da se zaposli neko i naplacuje da odrzava ciste tolete mi dajemo takvu sliku srbije SRAMOTA

  • Svedjanin

    19. avgust 2016 | 13:09

    Od svedske sve do hrvatske je cisto uredno a posle samo reci SRAMOTA bolest samo dobit a najcisce do sada Austrija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA