UKLETI DEO KOPAONIKA: Tri osobe poginule na istom mestu gde je Mladen TEŠKO RANJEN!

- Lično znam Mladena, on je veoma iskusan deminer. On je bukvalno pomerio busen trave i u tom trenutku bomba je eksplodirala. Spaslo ga je to što je u pitanju bila bomba MK 47 - kaže za beogradske medije iskusni deminer Boban Kurandić, bivši pripadnik Vojske Srbije

  • 3

Deminer Mladen Gluhović (42) sa Pala juče je teško povređen na Kopaoniku dok je radio na čišćenju terena od zaostalih kasatnih bombi NATO, a prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je pomerio busen trave ispod kog je bila kasetna bomba MK-4.

Nesreća se desila na mestu, u krugu od tridesetak metara, na kom su poslednjih nekoliko godina, radeći na čišćenju terena od bombi NATO, poginula trojica deminera.

- Lično znam Mladena, on je veoma iskusan deminer. On je bukvalno pomerio busen trave i u tom trenutku bomba je eksplodirala. Spaslo ga je to što je u pitanju bila bomba MK 47 - kaže za beogradske medije iskusni deminer Boban Kurandić, bivši pripadnik Vojske Srbije.

EKSPLODIRALA BOMBA NA KOPAONIKU: Čovek teško POVREĐEN dok je POKUŠAVAO da je DEMINIRA!

- Molimo se Bogu svi mi iz deminerske ekipe s vrha Kopaonika da Mladen bude dobro, da preživi teške rane. On je sjajan momak, profesionalac. Znam da je pre mesec i po izgubio suprugu, koja je preminula, i da je na njemu ostala briga o troje male dece - kaže Kurandić.

UŽAS U NIŠU: Eksplodirala bomba usred centra, ima teško povređenih! (FOTO)

Iako su Gluhovićeve povrede izuzetno teške, prema rečima načelnika hirurškog odeljenja ove bolnice dr Kemala Brničanina, on nije životno ugrožen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    22. avgust 2016 | 12:13

    Izdrži junače...! Ne d'o Bog da te Srbija zbrinjava i o tvojoj deci vodi računa, moraš ih TI izvesti na put!

  • Деминер/РС/русофил из ината НАТО-у

    22. avgust 2016 | 14:21

    Колега издржи,требаш твојој деци...

  • RS

    22. avgust 2016 | 16:14

    Boze ima li te?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA